Stoiximan Super League

Επιτέλους… «τελειώματα» στην ΑΕΚ! (pics)

Όχι αυτά στα οποία (κυρίως) έριξε το βάρος ο Μανόλο Χιμένεθ στο απογευματινό πρόγραμμα της Δευτέρας. Αλλά αυτά της τρίτης σημερινής προπόνησης που είχαν φτάσει… πώς και πώς να περιμένουν οι «κιτρινόμαυροι» στο τέλος μιας συνολικά εξαντλητικής μέρας στο Τόπλιτσε.

Όχι αυτά στα οποία (κυρίως) έριξε το βάρος ο Μανόλο Χιμένεθ στο απογευματινό πρόγραμμα της Δευτέρας.

Αλλά αυτά της τρίτης σημερινής προπόνησης που είχαν φτάσει… πώς και πώς να περιμένουν οι «κιτρινόμαυροι» στο τέλος μιας συνολικά εξαντλητικής μέρας στο Τόπλιτσε.

Μετά το πρωινό τρέξιμο στο δάσος και τη μεσημεριανή προπόνηση που αναλώθηκε κυρίως σε ασκήσεις για την επιθετική ανάπτυξη, ο Μανόλο Χιμένεθ αφιέρωσε το τρίτο μέρος του σημερινού… Γολγοθά των «κιτρινόμαυρων» στα τελειώματα των φάσεων.

Παρόλο, λοιπόν, που διαπίστωσε ότι… θα μπορούσαν να τα πάνε και καλύτερα, αναγνώρισε απόλυτα τη διάθεση που έδειξαν -και το γεγονός ότι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό παρά την καταπόνησή τους από το βαρύ πρόγραμμα που είχε προηγηθεί στην ημέρα.

Έτσι, μετά την άσκηση που αφορούσε κυρίως τις αντεπιθέσεις (και προέβλεπε ανάπτυξη με περισσότερους επιτιθέμενους απ’ ότι αμυνόμενους) και το μίνι τουρνουά με τρεις ομάδες που έφτιαξε, ο Χιμένεθ… «έφτιαξε» και τους παίκτες του. Ο Ανδαλουσιανός, λοιπόν, μάζεψε τους «κιτρινόμαυρους» και αφού τους δήλωσε την ικανοποίησή του για τη συνολική διάθεσή τους στη (δύσκολη) σημερινή ημέρα, τους ξεκαθάρισε -ωστόσο- ότι θέλει αυτή να είναι μόνο η αρχή.

Παρεμπιπτόντως, δε, η αρχή… αποδείχθηκε (όπως κάθε τέτοια) δύσκολη για τον νεαρό Κατσέτη, που υπέστη ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς το πρωί και δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Το ίδιο, εξάλλου, συνέβη με τον Παντελή Καφέ που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και ενδεχομένως θα χάσει και το πρόγραμμα της Τρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x