Stoiximan Super League

Γόντικας: «Δεν χάσαμε τον Κάστρο, αποσυρθήκαμε»

Τα γεγονότα στη μετακίνηση του Αντρέ Κάστρο από την Πόρτο στην Σπόρτιγκ Χιχόν εξήγησε ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν έχασαν τον παίκτη από τον ισπανικό σύλλογο, αλλά αποτραβήχτηκαν από τη διεκδίκησή του.

Τα γεγονότα στη μετακίνηση του Αντρέ Κάστρο από την Πόρτο στην Σπόρτιγκ Χιχόν εξήγησε ο Δημήτρης Γόντικας.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν έχασαν τον παίκτη από τον ισπανικό σύλλογο, αλλά αποτραβήχτηκαν από τη διεκδίκησή του.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», μιλώντας στον “SentraFM”, διευκρίνισε ότι η Χιχόν έδωσε 600.000 ευρώ στους «δράκους» για το δανεισμό και 500.000 ευρώ στον Κάστρο, ποσό που με τα ελληνικά δεδομένα της εφορίας, θα έφτανε το 1.5 εκατομμύρια ευρώ για το «τριφύλλι».

Αναφερόμενος στα οικονομικά γενικώς της ΠΑΕ τόνισε πως «είναι δεδομένο ότι ουδείς θα συνεισφέρει οικονομικά. Συνεχίζουμε μόνοι μας». Με αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησε και τη στάση του συλλόγου που συνέδεσε άμεσα την αποχώρηση του Πλεσί με την απόκτηση του Κάστρο, ενώ στο ενδεχόμενο να πωληθεί κάποιος από τους βασικούς παίκτες του συλλόγου στο μέλλον, υπογράμμισε: «Αν δεχτούμε πρόταση είμαστε αναγκασμένοι να την ακούσουμε. Δεδομένο το ζήτημα οικονομικής δυσπραγίας».

Για το ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής, ο Δημήτρης Γόντικας ξεκαθάρισε ότι η ενίσχυση είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αγωνιστική πορεία της ομάδας, ενώ επανέλαβε για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων πως «είναι απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν μια απόφαση που είναι αντίθετη με το αίσθημα δικαίου, να μην πάσχει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x