Stoiximan Super League

«Αυτή τη φορά, να τα καταφέρουμε»

Αποφασισμένος να αφήσει πίσω του την αποτυχία κόντρα στην Οντένσε και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europe League δήλωσε ο Σεμπαστιάν Λέτο μιλώντας στον Τύπο του Ισραήλ κατά την άφιξη της αποστολής στο Τελ Αβίβ, εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Μακάμπι. «Αυτή τη φορά θέλουμε να τα καταφέρουμε», είπε ο Αργεντινός. «Θέμα διοίκησης τα οικονομικά προβλήματα. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας», πρόσθεσε.

Αποφασισμένος να αφήσει πίσω του την αποτυχία κόντρα στην Οντένσε και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europe League δήλωσε ο Σεμπαστιάν Λέτο μιλώντας στον Τύπο του Ισραήλ κατά την άφιξη της αποστολής στο Τελ Αβίβ, εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Μακάμπι.

«Η Μακάμπι είναι δύσκολος αντίπαλος και σίγουρα έχει σαν στόχο να προκριθεί στους ομίλους, όπως κι εμείς. Ελπίζουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Κόντρα στην Οντένσε για τα προκριματικά του Champions League δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε στην έδρα μας. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να είμαστε καλύτεροι», τόνισε ο Αργεντινός εξτρέμ.

Για την αντίπαλο της ομάδας του, ανέφερε: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι κι έχουμε παρακολουθήσει 2-3 παιχνίδια της Μακάμπι. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν παίκτη, αλλά υπάρχει καλό υλικό κι αρκετοί επικίνδυνοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα».

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός είναι γνωστά και στους καλά ενημερωμένους δημοσιογράφους από το Ισραήλ, που ρώτησαν τον Λέτο κατά πόσο επηρεάζεται από αυτά η ομάδα του. «Τα οικονομικά προβλήματα είναι θέμα της διοίκησης και δεν αφορούν τους παίκτες. Εμείς προπονούμαστε και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίζουμε και να προχωρήσουμε μπροστά», απάντησε ο άσος του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x