Stoiximan Super League

Πρόβα για Βάργκας

Λόγω της μη διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση. Έτσι σήμερα η ΑΕΚ ταξιδεύει για την Πάτρα όπου θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας (20.30). Σε αυτό ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Βάργκας τον οποίο θα δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενο σε ένα παιχνίδι από το οποίο θα μπορέσει να βγάλει συμπεράσματα για το πόσο και πως μπορεί να προσφέρει…

Λόγω της μη διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση. Έτσι σήμερα η ΑΕΚ ταξιδεύει για την Πάτρα όπου θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. (20.30)

Για την Ένωση και τον τεχνικό της όμως, το φιλικό αυτό δεν αποτελεί απλώς άλλη μια πρόβα, αλλά ένα τεστ για την νέα… ΑΕΚ. Αυτή που θα έχει ανάμεσα στις επιλογές της τον Βάργκας, έναν παίκτη που η απουσία του ήταν προφανέστατη στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα μετά από την φυγή του Ντιόπ.

Ο Βάργκας αναμένεται να πάρει σήμερα χρόνο συμμετοχής από τον Ισπανό τεχνικό. Κάτι τέτοιο φάνηκε και από την χθεσινή προπόνηση στην οποία ο Κολομβιανός μέσος έπαιξε με τους βασικούς στο οικογενειακό διπλό.

Μετά τον τραυματισμό και την αντικατάστασή του στην Τιφλίδα ο Κωνσταντόπουλος επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα ο Χιμένεθ δοκίμασε τους Γεωργέα, Χέλγκασον, Κάλα και Καράμπελα.

Στο κέντρο εκτός από τον Βάργκας χρησιμοποιήθηκε ο Κλωναρίδης και μπροστά τους ήταν οι Χοσέ Κάρλος, Λαγός και Λεονάρντο, με προωθημένο ξανά τον Μπερνς. Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι διεθνείς και ο Μπέλεκ (σήμερα επιστρέφει από την Ιταλία). Δέλλας, Μανωλάς και Μπουγαΐδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Τα πλάνα για την σεζόν

Με την προσθήκη του Βάργκας δίπλα στον Μάκο η ΑΕΚ ισχυροποιείται στο σημείο που έδειξε να πονά στις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Τιφλίδας: Η τριάδα Λεονάρντο (δεξιά) - Χοσέ Κάρλος - Γκούντγιονσεν (αριστερά) συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να καθιερωθεί (στο 4-2-3-1) πίσω από τον επιθετικό.

Αριστερά υπάρχει η πρόθεση να καθιερωθεί ο Γκούντγιονσεν. Αν αρπάξει την ευκαιρία ο «Λεό», θα ξεκολλήσει από τα άκρα ο Χοσέ Κάρλος και θα μεταφερθεί στο κέντρο, εκεί όπου έχει δείξει πως αποδίδει καλύτερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x