Stoiximan Super League

«Θα πεθάνω μαζί σας…»

Απτόητος από το μήνυμα… μη ενίσχυσης που του επανέλαβε o Σταύρος Αδαμίδης, παρουσιάστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός άκουσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του χαρακτηρίζει «χλωμό» το ενδεχόμενο ν’ αποκτηθεί άλλος παίκτης, ωστόσο -μιλώντας λίγο μετά στους δικούς του- δήλωσε αποφασισμένος να… πεθάνει μαζί τους για τους στόχους της ΑΕΚ.

Απτόητος από το μήνυμα… μη ενίσχυσης που του επανέλαβε ο Σταύρος Αδαμίδης, παρουσιάστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιανός άκουσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του χαρακτηρίζει «χλωμό» το ενδεχόμενο ν’ αποκτηθεί άλλος παίκτης, ωστόσο -μιλώντας λίγο μετά στους δικούς του- δήλωσε αποφασισμένος να… πεθάνει μαζί τους για τους στόχους της ΑΕΚ.

Η συνάντηση που είχαν πρόεδρος και προπονητής πριν την έναρξη της προπόνησης την Τρίτη δεν έκανε κανέναν από τους δύο… σοφότερο.

Αφού, λοιπόν, ο Ανδαλουσιανός διατύπωσε ξανά το αίτημα τουλάχιστον για έναν επιθετικό (με ικανότητα να αγωνίζεται και στα άκρα), ο Αδαμίδης… διατύπωσε ξανά τις οικονομικές δυσκολίες που εμποδίζουν τη διοίκηση (εκτός κάποιας «ευκαιρίας») να του κάνει το χατίρι.

Εξέλιξη που, όπως είναι λογικό, δεν ενθουσίασε τον προπονητή -ωστόσο δεν αποδείχθηκε αρκετή για να χαλάσει την ψυχολογία του (μιας και γνωρίζει την κατάσταση στα οικονομικά). Αυτό, άλλωστε, φάνηκε και στην μίνι ομιλία του προς τους παίκτες, λίγο πριν βγουν για προπόνηση. Εκεί όπου τους μετέφερε ότι πιθανότατα δεν θα… υποδεχθούν νέα πρόσωπα, αλλά τους ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν πτοείται και παραμένει αποφασισμένος να «πεθάνει» μαζί τους για να παραμείνει ανταγωνιστική η ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πάντως, ο Ισπανός φαίνεται… αποφασισμένος να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Φαμπιάν Βάργκας στο φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Ο Κολομβιανός πραγματοποίησε τη δεύτερη προπόνησή του την Τρίτη με τους «κιτρινόμαυρους» (αφήνοντας, μάλιστα, πολύ καλές εντυπώσεις, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι).

Σε αντίθεση, λοιπόν, με τους τραυματίες Δέλλα, Μανωλά, Μπουγαΐδη (και τον επίσης τραυματία Μπέλεκ, που βρίσκεται στην Ιταλία), συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι της Πάτρας (20:30). Αυτή συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά, εξάλλου, τους νεαρούς Κατσέτη, Φούντα και Βλάχο και αποτελείται αναλυτικά από τους εξής:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Σιαλμάς, Γεωργέας, Καράμπελας, Λαγός, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Κάλα, Μπερνς, Κοντοές, Κλωναρίδης, Τσίτας, Τσουκαλάς, Νικόλτσης, Κατσέτης, Χέλγκασον, Φούντας, Βλάχος, Βάργκας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x