Stoiximan Super League

Τα… ολίγα του Νοτιά

Την επίσημη ενημέρωση από τον Νίκο Νοτιά και το ύψος του εμβάσματος που θα στείλει περιμένει να μάθει εντός της ημέρες ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ γνωρίζει ήδη ότι αυτό δεν πρόκειται να ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, ποσό που μετά δυσκολίας καλύπτει το 1/8 των οφειλών της «Ένωσης».

Την επίσημη ενημέρωση από τον Νίκο Νοτιά και το ύψος του εμβάσματος που θα στείλει περιμένει να μάθει εντός της ημέρες ο Σταύρος Αδαμίδης.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ γνωρίζει ήδη ότι αυτό δεν πρόκειται να ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, ποσό που μετά δυσκολίας καλύπτει το 1/8 των οφειλών της «Ένωσης».

Ο Αδαμίδης είχε ζητήσει 1.5 εκατ. ευρώ από τον μεγαλομέτοχο του «Δικεφάλου» και κατόπιν είχε πέσει στις 500.000 ευρώ, αλλά κατανοεί ότι το ποσό που θα φτάσει στα χέρια του δεν θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από τις 170.000 ευρώ που είχε λάβει τον Ιούλιο. Οι 300.000 ευρώ που περιμένει από Νέα Υόρκη δεν φτάνουν… ούτε για ζήτω αφού καλύπτουν μόνο ένα μικρό μέρος των οφειλών του συλλόγου.

Σε παίκτες, νυν και πρώην, οφείλονται περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ συνολικά, από δεδουλευμένα ακόμα και του 2010, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να λαμβάνει μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ λαμβάνειν έχουν και οι συνεργάτες του.

Αναποφάσιστος ακόμα για Άντερλεχτ

Στο σχήμα που θα παρατάξει στο Βέλγιο, για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ δεν έχει καταλήξει ακόμα ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση και το 4-2-3-1 και το 4-3-3, αφού οι ελλείψεις στα χαφ του αφήνουν ακόμα αμφιβολίες. Στο 4-2-3-1 αγωνίστηκαν οι Αραμπατζής, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Κοντοές, Μάκος, Γκερέιρο, Σιαλμάς, Λυμπερόπουλος, Λαγός και Μπέλεκ, ενώ το 4-3-3 απάρτισαν οι Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Κάλα, Μπουγαΐδης, Καράμπελας, Βάργκας, Κλωναρίδης, Γκέντσογλου, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο και Γκούντγιονσεν.

Φυσικά, η τελική επιλογή θα είναι ένα κράμα και από τις δύο ενδεκάδες, με το μόνο σίγουρο για το βασικό σύστημα να είναι ένα «γεμάτο» κέντρο, ώστε να αποφευχθούν οι πολλές απειλές προς την «κιτρινόμαυροι» εστία και να περιοριστούν τα ατού των Βέλγων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x