Stoiximan Super League

«Μια ΑΕΚ οικογένεια, θα νικήσει»!

Λεφτά (ή έστω ημερομηνίες για καταβολή κάποιων απ’ αυτά) δεν μοίρασε. Μοίρασε, όμως… ντόπες. Ο Σταύρος Αδαμίδης παρουσιάστηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ και αφού ευχαρίστησε τους παίκτες για την υπομονή τους, δεσμεύτηκε ότι θα βρεθούν λύσεις για να ανταμειφθούν και… υλικά προσεχώς! Αφού εξέφρασε, δε, απόλυτη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, εμφανίστηκε βέβαιος πως αν μείνει το ίδιο «οικογένεια», θα βγει νικήτρια και απ' αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Λεφτά (ή έστω ημερομηνίες για καταβολή κάποιων απ’ αυτά) δεν μοίρασε.

Μοίρασε, όμως… ντόπες.

Ο Σταύρος Αδαμίδης παρουσιάστηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ και αφού ευχαρίστησε τους παίκτες για την υπομονή τους, δεσμεύτηκε ότι θα βρεθούν λύσεις για να ανταμειφθούν και… υλικά προσεχώς!

Αφού εξέφρασε, δε, απόλυτη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, εμφανίστηκε βέβαιος πως αν μείνει το ίδιο «οικογένεια», θα βγει νικήτρια και απ' αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Μετά από δύο αναβολές -λόγω ανυπαρξίας οτιδήποτε… ανακοινώσιμου σχετικά με το αν και πότε θα δουν το χρώμα του χρήματος- ο Σταύρος Αδαμίδης παρουσιάστηκε τελικά ενώπιον των παικτών της ΑΕΚ. Όχι παρουσιάζοντάς τους λύσεις, αλλά αναλαμβάνοντας τη δέσμευση πως θα βρεθούν τέτοιες σύντομα.

Το αν αυτό συνέβη επειδή υπάρχει κάποια ελπιδοφόρα εξέλιξη (είτε από το μέτωπο των επαφών με τον ελβετικό όμιλο που έχει αποκαλύψει η «Sportday», είτε από την προσπάθεια ανεύρεσης συμπαικτών που επιχειρείται) θα φανεί προσεχώς. Αυτό που φάνηκε από σήμερα, όμως, ήταν η διάθεση του προέδρου της «Ένωσης» να κερδίσει χρόνο και να κρατήσει την ομάδα ενωμένη -και συγκεντρωμένη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα (σ.σ. μαζί με τον Αδαμίδη παρευρέθηκαν στην προπόνηση οι Καπετανάκης, Καψής, Κοσμάτος και Κασνακίδης) για να δείξουμε ότι είμαστε κοντά σας. Η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι έχει οικονομικό πρόβλημα, όπως οι περισσότερες ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μην ακούτε τίποτα, όμως, απ’ αυτά που λέγονται και γράφονται.

Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και πολύ σύντομα θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να βγει η ΑΕΚ οριστικά από το οικονομικό αδιέξοδο. Είναι σημαντική η υπομονή που έχετε δείξει και σας ευχαριστώ για αυτό. Αποδείξαμε και στην περσινή χρονιά ότι είμαστε μια οικογένεια κι έτσι θέλω να συνεχίσουμε. Αν το κάνουμε, στο τέλος θα είμαστε νικητές», τους ανέφερε ο Αδαμίδης.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι ο κόσμος δεν συμπαραστάθηκε όπως αναμενόταν (εκφράζοντας, ωστόσο την κατανόησή του γι’ αυτό), χαρακτήρισε απαραίτητο «να προσπαθήσουμε εμείς, με την εικόνα που θα δείχνουμε στο γήπεδο, να τον πείσουμε να επιστρέψει». Τους εξέφρασε, δε, (ενδεχομένως και λίγο υπερβολικά) την πίστη ότι μπορούν να το καταφέρουν, τονίζοντας πως «είστε οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές, έχουμε τον καλύτερο προπονητή και πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε να φοράτε την φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα».

Κλείνοντας, λοιπόν -και αφού αναγνώρισε ότι ο ίδιος και η διοίκηση έχουν αποδειχθεί, έστω και ακούσια, ασυνεπείς στις δεσμεύσεις τους- ανέλαβε αυτή που έλεγε πως «στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν ημερομηνίες πληρωμών και θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να μπούμε δυνατά στη σεζόν».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x