Stoiximan Super League

Μάκος: «Στην Τούμπα για τη νίκη»!

Με… μπούσουλα το περσινό «διπλό» θα πάει στην Τούμπα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος, μετά τη νίκη (4-3) της Ένωσης στην Ξάνθη. «Πάμε και φέτος για τη νίκη», τόνισε, ενώ για την αναμέτρηση στα Πηγάδια, δήλωσε: «Νικήσαμε δίκαια και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Με… μπούσουλα το περσινό «διπλό» θα πάει στην Τούμπα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος, μετά τη νίκη (4-3) της Ένωσης στην Ξάνθη.

«Πάμε και φέτος για τη νίκη», τόνισε, ενώ για την αναμέτρηση στα Πηγάδια, δήλωσε: «Νικήσαμε δίκαια και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Αρχικά, είπε: «Παίξαμε ένα παιχνίδι με πολύ δυνατό αέρα. Δεν ήταν κατάλληλες οι συνθήκες για να γίνει ο αγώνας. Καταφέραμε, όμως, να πετύχουμε περισσότερα γκολ και κερδίσαμε. Έχω ξαναπεί ότι όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και αυτό φαίνεται. Κερδίσαμε δίκαια και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο ότι πετύχαμε τέσσερα γκολ, αλλά και ότι δεχθήκαμε τρία! Θα πρέπει να μας προβληματίσει αυτό. Να το διορθώσουμε και να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι και στην αμυντική λειτουργία».

Όσο για το ματς με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Θα είναι ένα δυνατό ντέρμπι, απέναντι σε μία καλή ομάδα, σε μία καυτή έδρα. Και πέρυσι, όμως, δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και πάμε και φέτος για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x