Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Δεν μένουμε πίσω»

Μολονότι σε επίπεδο απόδοσης, η Ξάνθη έχει πραγματοποιήσει τρεις αν μη τι άλλο θετικές εμφανίσεις στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, παραμένει (μετά το σημερινό 4-3 από την ΑΕΚ) χωρίς βαθμό! Ο τεχνικός των Ακριτών, Μαρίνος Ουζουνίδης, ναι μεν δεν μπορούσε να κρύψει τη στεναχώρια του, αλλά ήδη κοίταξε την επόμενη μέρα στέλνοντας μήνυμα αντεπίθεσης.

Μολονότι σε επίπεδο απόδοσης, η Ξάνθη έχει πραγματοποιήσει τρεις αν μη τι άλλο θετικές εμφανίσεις στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, παραμένει (μετά το σημερινό 4-3 από την ΑΕΚ) χωρίς βαθμό!

Ο τεχνικός των Ακριτών, Μαρίνος Ουζουνίδης, ναι μεν δεν μπορούσε να κρύψει τη στεναχώρια του, αλλά ήδη κοίταξε την επόμενη μέρα στέλνοντας μήνυμα αντεπίθεσης.

«Όποια ομάδα έκανε τα λιγότερα λάθη θα κέρδιζε. Με τέτοιο αέρα είναι δύσκολο να γίνει καλό παιχνίδι. Η ΑΕΚ μπήκε πιο αποφασιστικά στο ματς και κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα. Δεν μένουμε πίσω, κοιτάμε μπροστά. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με τον ΟΦΗ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα το ότι ξεκινήσαμε με τρεις ήττες σε ισάριθμα μας, δεν είναι καλό. Ασχέτως αν παίξαμε με τρεις μεγάλες ομάδες», δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα Πηγάδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x