Stoiximan Super League

Βάζει… κάβα τον Σάββα!

«Κάβα» για τα επόμενα (δύσκολα και συνεχή) παιχνίδια της ΑΕΚ θα κρατήσει πιθανότατα τον Σάββα Γκέντσογλου ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο νεαρός χαφ δεν μπόρεσε ούτε την Παρασκευή να μπει σε κανονικό ρυθμό και -ακόμα κι αν το καταφέρει στην προπόνηση του Σαββάτου- δύσκολα θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ανδαλουσιανού για την Τούμπα.

«Κάβα» για τα επόμενα (δύσκολα και συνεχή) παιχνίδια της ΑΕΚ θα κρατήσει πιθανότατα τον Σάββα Γκέντσογλου ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο νεαρός χαφ δεν μπόρεσε ούτε την Παρασκευή να μπει σε κανονικό ρυθμό και -ακόμα κι αν το καταφέρει στην προπόνηση του Σαββάτου- δύσκολα θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ανδαλουσιανού για την Τούμπα.

Η διάταση αριστερού δικεφάλου που υπέστη, λοιπόν, ο 25χρονος μέσος στην Ξάνθη πιθανότατα θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς με… τον άλλο «δικέφαλο».

Κι αυτό διότι ο Γκέντσογλου έκανε ξανά φυσιοθεραπεία την Παρασκευή και πλέον εναποθέτει τις ελάχιστες ελπίδες του να μπει τουλάχιστον στην αποστολή, στην τελευταία προπόνηση (που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 το Σάββατο).

Αντίθετα, καμία ελπίδα για το παιχνίδι της Τούμπας δεν έχει ο Κωνσταντόπουλος, του οποίου οι ενοχλήσεις (επίσης στο δικέφαλο) τον κράτησαν στο γυμναστήριο.

Εκεί συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του, υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή και ο Παντελής Καφές (που αναμένεται πώς και πώς από τον Χιμένεθ, προκειμένου να του δώσει μια ακόμα λύση στην προσπάθεια… διατήρησης του ρόμβου).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x