Stoiximan Super League

Κόσμος και κοσμάκης στον ΠΑΟΚ

Ε, να μην έχεις ούτε μια απουσία δεν είναι και μικρό πράγμα. Ειδικά όταν ακολουθεί ντέρμπι. Και μάλιστα το πρώτο της σεζόν. Ο Λάζλο Μπόλονι το εκτιμά, ωστόσο θα διατηρήσει την ενδεκάδα που έφυγε με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη. Πώς θα «κατέβει» ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ. Πόσο κόσμο θα έχει η Τούμπα.

Ε, να μην έχεις ούτε μια απουσία δεν είναι και μικρό πράγμα. Ειδικά όταν ακολουθεί ντέρμπι. Και μάλιστα το πρώτο της σεζόν. Ο Λάζλο Μπόλονι το εκτιμά, ωστόσο θα διατηρήσει την ενδεκάδα που έφυγε με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη.

«Δεν θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως σε όλες τις χώρες υπάρχουν ντέρμπι, όμως, όλα τα ντέρμπι δίνουν τρεις βαθμούς, όχι 4, 5 ή 7! Παίξαμε με τον Πανιώνιο και πήραμε τρεις βαθμούς. Τρεις πόντους, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Σε όλα τα παιχνίδια απαιτείται ίδια συγκέντρωση», δήλωσε συγκρατημένα ο Ρουμάνος στην NOVA (ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευθεί το Σάββατο).

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει

O «Δικέφαλος» αναμένεται να παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Κρέσιτς, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Λίνο, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαλεζά-Κοντρέρας, αμυντικά χαφ τους Γκαρσία-Φωτάκη, σε ρόλο επιτελικού τον Ίβιτς και επιθετική τριπλέτα τους Σαλπιγγίδη (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά) και Αθανασιάδη (κορυφή).

Εισιτήρια... υπάρχουν

Η Τούμπα αναμένεται να έχει και αρκετό κόσμο, αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις (την διάθεση των εισιτηρίων) δεν θα είναι γεμάτη. Εκείνο πάντως στο οποίο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι η συμπεριφορά της εξέδρας για να αποφευχθεί η τιμωρία της έδρας ή η επιβολή χρηματικού προστίμου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x