Stoiximan Super League

Χωρίς Γκέντσογλου στην Τούμπα

Ο Σάββας Γκέντσογλου τέθηκε οριστικά νοκ άουτ από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα. Ο νεαρός μεσοαμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη διάταση στον προσαγωγό, έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και αποκλείστηκε από την αποστολή, μαζί με τους τραυματίες Παντελή Καφέ και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Ο Σάββας Γκέντσογλου τέθηκε οριστικά νοκ άουτ από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα.

Ο νεαρός μεσοαμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη διάταση στον προσαγωγό, έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και αποκλείστηκε από την αποστολή, μαζί με τους τραυματίες Παντελή Καφέ και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα και τους Μπερνς και Σιαλμά.

Οι απουσίες των Γκέντσογλου και Καφέ, αλλά και το γεγονός ότι ο Βάργκας δεν μπορεί να βγάλει δεύτερο συνεχές 90λεπτο, υποχρεώνουν τον Ισπανό τεχνικό να αφήσει τον πετυχημένο ρόμβο της Ξάνθης και να μετατρέψει πιθανότατα το σύστημα σε 4-2-3-1.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους 18 ποδοσφαιριστές: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καράμπελας, Γεωργέας, Κοντοές, Κάλα, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος, Βάργκας, Κλωναρίδης, Λυμπερόπουλος, Λαγός, Γκούντγιονσεν, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x