Stoiximan Super League

Κωνσταντόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ικανοποιημένος για το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. «Το σημαντικό για εμένα είναι πως μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην Ευρώπη συνεχίσαμε με δύο νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα», δήλωσε ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» στο περιθώριο της Έκθεσης «Νοva All Sports Show & Fashion».

Ικανοποιημένος για το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

«Το σημαντικό για εμένα είναι πως μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην Ευρώπη συνεχίσαμε με δύο νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα», δήλωσε ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» στο περιθώριο της Έκθεσης «Νοva All Sports Show & Fashion».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κωνσταντόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την έκθεση NOVA All Sports Show & Fashion: «Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε μια τέτοια έκθεση στην Ελλάδα. Είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να δει ο κόσμος εδώ και μακάρι να γίνονται πιο συχνά τέτοιες εκδηλώσεις».

Για το ξεκίνημα της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν: «Είναι δύσκολο για την ομάδα να μην έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα πριν από ένα ευρωπαϊκό ματς. Το σημαντικό για εμένα είναι πως μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην Ευρώπη συνεχίσαμε με δύο νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στο ρόστερ, έχουμε κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έχουμε καλή πορεία στη συνέχεια».

Για την προσαρμογή του στην «Ένωση» : «Κάθε αρχή και δύσκολη, ειδικά όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Χρειάζομαι λίγο χρόνο. Είχα την ατυχία να έχω τραυματισμούς και αυτό είναι σπάνιο για εμένα. Δεν έχω συνηθίσει να είμαι τραυματίας. Αυτό το κάνει λίγο πιο δύσκολο. Όταν επιστρέψω, θα είμαι 100% έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x