Stoiximan Super League

Τοροσίδης: «Απλά ανώτεροι»

Ο Βασίλης Τοροσίδης υπενθύμισε και απόψε γιατί αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Με σούπερ εμφάνιση, ήταν ο MVP των Πειραιωτών κόντρα στον ΠΑΟΚ, «εξαφανίζοντας» τον Βιεϊρίνια. Ο διεθνής μπακ απέδωσε τη νίκη στην ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων», εξήγησε πως είναι νωρίς να γίνεται κουβέντα για το πρωτάθλημα, υποσχέθηκε καλύτερες εμφανίσεις με την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις και τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης υπενθύμισε και απόψε γιατί αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Με σούπερ εμφάνιση, ήταν ο MVP των Πειραιωτών κόντρα στον ΠΑΟΚ, «εξαφανίζοντας» τον Βιεϊρίνια.

Ο διεθνής μπακ απέδωσε τη νίκη στην ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων», εξήγησε πως είναι νωρίς να γίνεται κουβέντα για το πρωτάθλημα, υποσχέθηκε καλύτερες εμφανίσεις με την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις και τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Απλά ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πιέζαμε τον ΠΑΟΚ από την αρχή, δυστυχώς δεχτήκαμε όμως πάλι γκολ από στημένη φάση. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός σήμερα, έχει καλούς παίκτες. Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα, όποιος και αν βάζει τα γκολ. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά και με τον καιρό θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Είναι νωρίς να μιλήσουμε για πρωτάθλημα. Προβάδισμα έχουμε εμείς, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ακολουθεί η ΑΕΚ. Τώρα με τη διακοπή θα ξεκουραστούμε και στο ματς με την ΑΕΚ θα πάμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x