Stoiximan Super League

Πού βαδίζει η σχέση τους…

Συζήτηση μίας ώρας, στη διάρκεια της οποίας επαναπροσδιορίστηκε η σχέση διοίκησης και Μανόλο Χιμένεθ μετά την κρίση των τελευταίων ημερών, έγινε ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον μάνατζερ του Ανδαλουσιανού, Άλβαρο Τόρες. Καλό το κλίμα, παρά τις «μπηχτές» του ατζέντη για τις οφειλές. Δείπνο του προέδρου με τον μάνατζερ παρουσία και του Χιμένεθ το βράδυ.

Συζήτηση μίας ώρας, στη διάρκεια της οποίας επαναπροσδιορίστηκε η σχέση διοίκησης και Μανόλο Χιμένεθ μετά την κρίση των τελευταίων ημερών, έγινε ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον μάνατζερ του Ανδαλουσιανού, Άλβαρο Τόρες.

Το κλίμα ήταν καλό και το βράδυ ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα δειπνήσει με τον 47χρονο προπονητή για να ξεκαθαριστούν όλα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος με τη στάση της διοίκησης και τους χειρισμούς της στην υπόθεσή του, αφού ήταν κοινό μυστικό πως ετοιμαζόταν η απόλυσή του και θα είχε ήδη λυθεί η συνεργασία, αν υπήρχαν τα χρήματα για την αποζημίωσή του ή δεν νικούσε η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.

Πέραν της συζήτησης για τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο ατζέντης του Μανόλο Χιμένεθ μετέφερε και τη δυσαρέσκεια-ανησυχία του προπονητή για τη μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές του, καθώς του οφείλονται 675.000 ευρώ από πέρυσι. Θέλησε, λοιπόν, να πάρει εγγυήσεις πως θα υπάρξει-έστω και σταδιακά-μία τακτοποίηση της συγκριμένης οφειλής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x