Stoiximan Super League

«Ο Μανόλο έχει μεγαλύτερα… cojones»!

Μήνυμα στήριξης στον Μανόλο Χιμένεθ έστειλε η ORIGINAL. Σε ανακοίνωσή του, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον της διοίκησης για το «φιάσκο» (όπως το χαρακτηρίζει) της «παραίτησης» του Ανδαλουσιανού. Αφού τονίζει, λοιπόν, πως εκείνος φταίει μεν για την εικόνα της ομάδας, αλλά «έχει μεγαλύτερα… cojones από διάφορους που ήθελαν να τον καρατομήσουν», καλεί τους τελευταίους να «τρέξουν να φωτογραφηθούν μαζί του σε περίπτωση νίκης με τον Ολυμπιακό».

Μήνυμα στήριξης στον Μανόλο Χιμένεθ έστειλε η ORIGINAL.

Σε ανακοίνωσή του, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον της διοίκησης για το «φιάσκο» (όπως το χαρακτηρίζει) της «παραίτησης» του Ανδαλουσιανού.

Αφού τονίζει με νόημα, λοιπόν, πως εκείνος φταίει μεν για την εικόνα της ομάδας, αλλά «έχει μεγαλύτερα… cojones από διάφορους που ήθελαν να τον καρατομήσουν», καλεί τους τελευταίους να «τρέξουν να φωτογραφηθούν μαζί του σε περίπτωση νίκης με τον Ολυμπιακό».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ORIGINAL:

«Εφόσον δεν παραιτείται ο Μανόλο και δεν μπορείτε να τον παραιτήσετε, και καλά οι πρόεδροι αλλά και… άκουσον άκουσον οι αλλόθρησκοι υπάλληλοι, δεν παραιτείται κάποιος από εσάς να αναλάβει και το φιάσκο της "παραίτησης" του Μανόλο ή μόνο για να κόβετε βόλτες σε χρέωση της ΠΑΕ σε ακριβά ξενοδοχεία είστε ικανοί;

Η Α.Ε.Κ. δεν είναι ούτε για τα παιχνίδια σας, ούτε για να την κάνετε περίγελο στο πανελλήνιο, ειδικά οι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Είναι επίσης τουλάχιστον γελοίο, αλλά και επικίνδυνο, αυτό που συστηματικά γίνεται με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Α.Ε.Κ. και πόσο εύκολα η παραπληροφόρηση ή το ορθόν η "έντεχνη" πληροφόρηση πάει σύννεφο. Επιτέλους μήπως πρέπει να βγούνε κάποιοι στην… εφεδρεία;

Δεν τρώμε κουτόχορτο και για το αγωνιστικό και όχι μόνο χάλι της Α.Ε.Κ. σίγουρα δεν μπορεί για όλα να φταίει ο Μανόλο και είμαστε σίγουροι ότι ο Ισπανός έχει σίγουρα μεγαλύτερα "cojones", ξέρει μπάλα, μπάλες πως το λένε στα ισπανικά, απο διάφορους εκεί μέσα που ήθελαν με το έτσι θέλω να τον καρατομήσουν!

Φροντίστε τώρα να σκίσουμε τον γαύρο και να τρέχετε πίσω από τον Μανόλο να φωτογραφηθείτε μαζί του. Βέβαια, εάν χάσουμε, βούτυρο στο ψωμί σας, άλλωστε δεν φαίνεται να σας πονάει το εάν χάνει ή κερδίζει η Α.Ε.Κ. αλλά… τα παιχνιδάκια σας!

Υ.Γ.: Γεμίζουμε το ΟΑΚΑ…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x