Stoiximan Super League

Α μπε μπα μπλομ…

…ή μάλλον «γύρω-γύρω όλοι, στη μέση ο Μανόλο»! Οι παιδικοί χειρισμοί και η αντιμετώπιση του θέματος «προπονητής της ΑΕΚ» ως παιχνίδι φέρνουν ξανά στον αέρα τον Χιμένεθ! Λίγο αφότου, λοιπόν, ο Ανδαλουσιανός τους παίκτες του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η απροθυμία της διοίκησης να του παρέχει τις εγγύησεις που ζήτησε, μοιάζει να τον φέρνει εκ νέου κοντά στην έξοδο! Οριστικές εξελίξεις την Τετάρτη!

…ή μάλλον «γύρω-γύρω όλοι, στη μέση ο Μανόλο»!

Οι παιδικοί χειρισμοί και η αντιμετώπιση του θέματος «προπονητής της ΑΕΚ» ως παιχνίδι φέρνουν ξανά στον αέρα τον Μανόλο Χιμένεθ!

Λίγο αφότου, λοιπόν, ο Ανδαλουσιανός «ντόπαρε» τους παίκτες του στην προπόνηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η απροθυμία της διοίκησης να του παρέχει τις εγγύησεις που ζήτησε, μοιάζει να τον φέρνει εκ νέου κοντά στην πόρτα της εξόδου!

Μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη -και κυρίως τις εκδηλώσεις στήριξης των παικτών στον προπονητή- η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε στροφή στη (δεδομένη μέχρι τότε) απόφασή της να τον απομακρύνει. Ναι, εκείνη που ερχόταν σε αντίθεση με τη δική της πάλι απόφαση να τον στηρίξει μεσοβδόμαδα!

Κι εκεί που… έμοιαζε να καταλήγει τελοσπάντων -στο να κρατήσει τον Χιμένεθ και να στείλει την ομάδα ήρεμη (τουλάχιστον) μέχρι το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- τα δεδομένα άλλαξαν ξανά την Τρίτη το βράδυ.

Τότε που έγινε γνωστό ότι ο Ανδαλουσιανός κι ο εκπρόσωπός του, Άλβαρο Τόρες (πέρα από τη δεδομένη δυσαρέσκεια του προπονητή για την απουσία στήριξης και το πρόωρο «χρίσμα» του διαδόχου του) έθεσε θέμα εγγυήσεων στη διοίκηση:

Καταρχάς ότι θα καταβληθούν σε εύλογο διάστημα το οφειλόμενα στον ίδιο και τους παίκτες. Έπειτα ότι θα προστατευτεί (όπως δεν έγινε τώρα) απ' τη διοίκηση σε περίπτωση νέας… κρίσης. Aλλά και ότι θα μπορέσει να δουλέψει απρόσκοπτος και χωρίς την απειλή της απόλυσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Απαιτήσεις που -όχι μόνο δεν φάνηκε διατεθειμένος να ικανοποιήσει ο Σταύρος Αδαμίδης, αλλά στάθηκαν και αρκετές για να του επαναφέρουν ζωηρές σκέψεις ενεργοποίησης της συμφωνίας (που ήδη έχει συνάψει και ήδη έχει αθετήσει σε πρώτο χρόνο) με τον Νίκο Κωστένογλου.

Έτσι, το (προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης) δείπνο μετατράπηκε σε ραντεβού το πρωί της Τετάρτης. Ο σκοπός του, δε, μετατράπηκε από «σύσφιξη σχέσεων» σε απόπειρα ανεύρεσης φόρμουλας για ν’ αποχωρήσει ο Χιμένεθ. Το ποιο θα είναι το αποτέλεσμά του (παραμονή με όρους και αμοιβαίες υποχωρήσεις ή αποδέσμευση και αντικατάσταση απ' τον Κωστένογλου) δεν θα προκαλέσει σε κανένα πλέον έκπληξη…

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x