Stoiximan Super League

Έπιασε δουλειά ο Κωστένογλου (pics)

Πριν καν… ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του από την ΑΕΚ, ο Νίκος Κωστένογλου έπιασε δουλειά.

Πριν καν… ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του από την ΑΕΚ, ο Νίκος Κωστένογλου έπιασε δουλειά.

Ο 41χρονος τεχνικός έφτασε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων λίγο μετά τις 10:00 συνοδευόμενος από τον Άρναρ Γκρέταρσον, συνάντησε τον Μανόλο Χιμένεθ αλλά δεν μίλησαν (απλώς αντάλλαξαν μια ματιά) και μετά από μία σύντομη συζήτηση με τη διοίκηση, στις 11:00 βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει την πρώτη προπόνηση της δεύτερης θητείας του στην «Ένωση».

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν είχε την ευχέρεια να δουλέψει όπως θα ήθελε λόγω των πολλών προβλημάτων. Ο Νίκος Καράμπελας, ο Λεονάρντο και ο Στιβ Μπέλεκ συνέχισαν την φυσιοθεραπεία, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε στο γυμναστήριο. Ο Παντελής Καφές, ο Χοσέ Κάρλος, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και ο Πολ Κατσέτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν έκανε θεραπεία. Παράλληλα, απουσιάζουν οι διεθνείς Γρηγόρης Μάκος και Σάββας Γκέντσογλου, όπως και ο πρόσφατα χειρουργημένος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Πάντως ο νέος προπονητής ήρθε με... άγριες διαθέσεις. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, στις 10:00 και στις 17:30.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το Action Images

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x