Stoiximan Super League

Η τιμή, τιμή δεν έχει!

«Παρίσταμαι ως πολιτικός ενάγων αιτούμενος το ποσό των 44,00 ευρώ», αναφέρεται στην έγκληση που υπέβαλε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου. Για τον «Καπετάνιο» και την οικογένειά του είναι ξεκάθαρο πως η υπόθεση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας αποτελεί θέμα τιμής και -ως γνωστόν- η τιμή, τιμή δεν έχει! Επιφυλάσσεται, πάντως, για την άσκηση κάθε άλλου νομίμου δικαιώματός του συμπεριλαμβανόμενης και της χρηματικής ικανοποίησης για τη βλάβη που έχει υποστεί.

«Παρίσταμαι ως πολιτικός ενάγων αιτούμενος το ποσό των 44,00 ευρώ», αναφέρεται στην έγκληση που υπέβαλε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Για τον «Καπετάνιο» και την οικογένειά του είναι ξεκάθαρο πως η υπόθεση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας αποτελεί θέμα τιμής και -ως γνωστόν- η τιμή, τιμή δεν έχει! Επιφυλάσσεται, πάντως, για την άσκηση κάθε άλλου νομίμου δικαιώματός του.

Το ποσό το οποίο ζητεί ο Γιώργος Βαρδινοδιάννης (44 ευρώ) είναι εκείνο το οποίο μπορεί να επιδικάσει ποινικό δικαστήριο, ενώ ο «Καπετάνιος» ουσιαστικά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασκήσει τις αξιώσεις του ενώπιον αστικών δικαστηρίων και να διεκδικήσει χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που –όπως αναφέρει στη μήνυση- έχει υποστεί.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έδωσε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς του κατά του «Mr MIG» και σε αυτή τονίζει πως οι εκτάσεις στις οποίες στεγάζεται το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού αγοράστηκαν χρήματα δικά του, καθώς και των Θόδωρου και Βαρδή Βαρδινογιάννη από τους Νικόλαο Θεοδωράκη και Κωνσταντίνο Ευστρατιάδη και δεν υπήρξε καμία δωρεά από τη ΓΓΑ, όπως υποστήριξε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατέθεσε και αντίγραφα των συμβολαίων με το αντίτιμο αλλά και τους όρους της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε ακόμα:

Τη δήλωση του Γιώργου Βαρδινογιάννη και την κατάθεση μήνυσης.

«Από έργο αγάπης, συμφωνητικό», απαντά ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x