Stoiximan Super League

Κόουτς… τους τρέλανες κάποιους!

Στο τραπέζι, του sport-fm.gr, έπεσε το όνομα του Μάντζιου, που έχει δώσει με το γκολ του το σύνθημα για την ισοφάριση (2-2) του ΟΦΗ, αλλά και αυτό του εξαιρετικού Ορμπάιθ -που με το που αντικαθίσταται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, στο 70', ο Ολυμπιακός δέχεται τα δύο τέρματα. Καταλήξαμε αλλού, όμως, όχι για να πρωτοτυπήσουμε, αλλά γιατί το αξίζει. MVP της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι… ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος.

Στο τραπέζι, του sport-fm.gr, έπεσε το όνομα του Μάντζιου, που έχει δώσει με το γκολ του το σύνθημα για την ισοφάριση (2-2) του ΟΦΗ, αλλά και αυτό του εξαιρετικού Ορμπάιθ -που με το που αντικαθίσταται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, στο 70', ο Ολυμπιακός δέχεται τα δύο τέρματα.

Καταλήξαμε αλλού, όμως, όχι για να πρωτοτυπήσουμε, αλλά γιατί το αξίζει.

MVP της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι… ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής, με την τακτική του να εγκλωβίζει με διπλή άμυνα ζώνης και ασφυκτική πίεση τον αντίπαλο, παίρνει τρίτο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε «μεγάλο», μετά την ισοπαλία στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και τη νίκη επί της ΑΕΚ, την περασμένη αγωνιστική.

Οι αντεπιθέσεις, δε, που βγάζει η ομάδα του (χαρακτηριστική εκείνη του Λόπεθ στο 21'), αλλά και το γεγονός ότι αμφότερα τα γκολ της έχουν προέλθει από στημένες φάσεις, δείχνουν… πολύ δουλειά στην προπόνηση.

Συν του ότι έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο το κενό που αφήνει ο Ορμπάιθ, όταν παραχωρεί τη θέση του στον Μοντέστο, στο 70'.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x