Stoiximan Super League

Πρόβλημα με δύο στην ΑΕΚ

Δύο νέα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Κωστένογλου εν όψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο Σάββας Γκέντσογλου ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε, ενώ ο Έλφαρ Χέλγκασον άρχισε πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο ματς με τη Λοκομοτίβ Μόσχας και οδήγησαν στην αντικατάστασή του. Επιστρέφουν οι πέντε… ξεκούραστοι.

Δύο νέα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Κωστένογλου εν όψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο Σάββας Γκέντσογλου ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε, ενώ ο Έλφαρ Χέλγκασον άρχισε πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο ματς με τη Λοκομοτίβ Μόσχας και οδήγησαν στην αντικατάστασή του.

Πάντως οι δύο παίκτες δεν είναι στα βασικά πλάνα του Νίκου Κωστένογλου για το ερχόμενο ματς. Εκτός μάχης είναι ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, που συνεχίζει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Αντίθετα επανέρχονται οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καφές, Βάργκας και Καράμπελας, που έμειναν εκτός αποστολής από το παιχνίδι του Europa League για να ξεκουραστούν.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται με προπόνηση το Σάββατο στις 17:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x