Stoiximan Super League

«Το πρόβλημα εντοπίζεται στην διαχείριση»

Στη δυσκολία του ΠΑΟΚ να διαχειριστεί τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη στάθηκε ο Λεονάρντο. Μιλώντας την επομένη της ήττας () από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Βραζιλιάνος μπακ εμφανίστηκε ικανοποιημένος που άρχισε να έχει πιο ενεργό ρόλο στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά στεναχωρημένος που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και ήταν από τους δραστήριους και με δοκάρι στο φινάλε.

Στη δυσκολία του ΠΑΟΚ να διαχειριστεί τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη στάθηκε ο Λεονάρντο.

Μιλώντας την επομένη της ήττας (1-0) από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Βραζιλιάνος μπακ εμφανίστηκε ικανοποιημένος που άρχισε να έχει πιο ενεργό ρόλο στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά στεναχωρημένος που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και ήταν από τους δραστήριους και με δοκάρι στο φινάλε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Libero 107,4»:

Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και για αυτόν το λόγο χάσαμε τον αγώνα. Οι μεγάλες ομάδες δεν σημαίνει ότι θα κάνουν πάντα και μεγάλα παιχνίδια.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος επειδή έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, από την άλλη είμαι δυσαρεστημένος επειδή δεν μπόρεσα να κάνω κάτι περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Δουλεύω να αποδείξω στον προπονητή, ότι μπορώ να παίξω και να κάνω πολλά παιχνίδια με την ομάδα.

Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει διπλή αποστολή. Το ελληνικό πρωτάθλημα και το Europa League. Το πρόβλημα εντοπίζεται στη διαχείριση αυτών των δύο καταστάσεων.

Πάντως πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό περιβάλλον για να δουλέψει κανείς, πολύ ήσυχο και ένα περιβάλλον που μπορεί κάποιος να αφοσιωθεί στη δουλειά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x