Stoiximan Super League

«Ανταμοιβή στον κόσμο της ΑΕΚ»!

«Σκλαβωμένοι» από την υποστήριξη του κόσμου και σχεδόν υποχρεωμένοι να την ανταποδώσουν στο γήπεδο εμφανίστηκαν οι Λεονάρντο και Σιαλμάς. Περικυκλωμένοι από αρκετούς φίλους της ΑΕΚ στην μπουτίκ της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι δύο παίκτες δεσμεύτηκαν πως η ομάδα θα τους ανταμείψει για την αγάπη τους. Επιβεβαιώνοντας ξανά, δε, την εξαιρετική στάση που έχουν δείξει στο θέμα των (μη) πληρωμών, απέφυγαν να αναφερθούν στο οικονομικό και απλά ευχήθηκαν να βρεθεί τελικά επενδυτής για την ΑΕΚ.

«Σκλαβωμένοι» από την υποστήριξη του κόσμου και σχεδόν υποχρεωμένοι να την ανταποδώσουν στο γήπεδο εμφανίστηκαν οι Λεονάρντο και Σιαλμάς.

Περικυκλωμένοι από αρκετούς φίλους της ΑΕΚ στην μπουτίκ της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι δύο παίκτες δεσμεύτηκαν πως η ομάδα θα τους ανταμείψει για την αγάπη τους.

Επιβεβαιώνοντας ξανά, δε, την εξαιρετική στάση που έχουν δείξει στο θέμα των (μη) πληρωμών τους, απέφυγαν να αναφερθούν στο οικονομικό και απλά ευχήθηκαν να γίνει πραγματικότητα το φερόμενο ενδιαφέρον επενδυτών για την ομάδα.

Δείτε τι είπαν αναλυτικά οι δύο παίκτες που πολιορκήθηκαν από τον κόσμο στην μπουτίκ της Νέας Φιλαδέλφειας -την ίδια ώρα που σ' εκείνη της Νέας Ερυθραίας το «παρών» έδιναν (σε εκδήλωση επίσης στο πλαίσιο του Bazaar που διοργανώνουν τα AEK Shop) οι Κάλα, Κάρλος, Γκερέιρο και Κωνσταντόπουλος.

Λεονάρντο

Για την παρουσία του κόσμου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι -κι εγώ και ο Δημήτρης- που ήρθε ο κόσμος εδώ και δείχνει με την παρουσία του πως μας στηρίζει. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να απαντήσουμε στο γήπεδο και να τους δώσουμε χαρά. Για μας είναι πάντοτε μεγάλη ικανοποίηση να βρισκόμαστε κοντά στους φίλους της ΑΕΚ, να φωτογραφιζόμαστε, να δίνουμε αυτόγραφα και γενικά να τους νιώθουμε δίπλα μας».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Είχαμε μπροστά μας δυο εβδομάδες για να δουλέψουμε και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά η ομάδα θα φτάσει εκεί που θέλει ο κόουτς. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι όπου πιστεύω ότι θα έρθει ο κόσμος για να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη. Μετά έχουμε ένα ακόμα ματς στο γήπεδό μας με τον Λεβαδειακό κι ένα δύσκολο έπειτα με τον Παναιτωλικό -όπου θέλουμε επίσης να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Για τα διοικητικά: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω καθόλου για τα οικονομικά της ομάδας. Τώρα, αν θα έρθει κάποιος επενδυτής, μόνο ο Θεός το ξέρει, αλλά εύχομαι να έρθει σύντομα κάποιος και να βοηθήσει την ομάδα».


Δημήτρης Σιαλμάς

Για την εκδήλωση: «Είναι χαρά για μας που βρισκόμαστε εδώ. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και εύχομαι -μέσω καλών εμφανίσεων και νικών- να ανταμείψουμε τον κόσμο για τη στήριξή του».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Το καλό είναι ότι είχαμε μπροστά μας αυτές τις δυο εβδομάδες να δουλέψουμε παραπάνω με τον νέο μας προπονητή πάνω σε κάποιες αδυναμίες μας και να βελτιωθούμε».

Για το φερόμενο ενδιαφέρον από επενδυτές: «Τα οικονομικά προβλήματα δεν υπάρχουν μόνο σε εμάς, παρατηρούνται και σε άλλες ομάδες της Ελλάδας -αλλά και τη Ευρώπης. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα έρχονται. Μακάρι να έρθουν επενδυτές για να βοηθήσουν την ομάδα. Εμείς θα μπαίνουμε στο γήπεδο να παίζουμε ποδόσφαιρο και θα κάνουμε υπομονή».



Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x