Stoiximan Super League

«Δουλειά» με Φούντα η ΑΕΚ!

Ένα νέο «όπλο» συμπεριέλαβε στην επιχείρηση «Αστέρας Τρίπολης» ο Νίκος Κωστένογλου. Ελλείψει του τιμωρημένου Βάργκας και… υποκινούμενος απ’ τις εξαιρετικές εμφανίσεις του 16χρονου Ταξιάρχη Φούντα στις προπονήσεις, ο τεχνικός της ΑΕΚ του έδωσε μια θέση στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς. Δείτε τους «εκλεκτούς» του Κωστένογλου -και ποιοι επιστρέφουν σ’ αυτούς- για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ένα νέο «όπλο» συμπεριέλαβε στην επιχείρηση «Αστέρας Τρίπολης» ο Νίκος Κωστένογλου.

Ελλείψει του τιμωρημένου Βάργκας και… υποκινούμενος απ’ τις εξαιρετικές εμφανίσεις του 16χρονου Ταξιάρχη Φούντα στις προπονήσεις, ο τεχνικός της ΑΕΚ του έδωσε μια θέση στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς.

Μπορεί, λοιπόν, η απουσία του (κάτι παραπάνω από απαραίτητου) Φαμπιάν Βάργκας να έπαιξε τον δικό της ρόλο, αλλά είναι κυρίως η πολύ καλή παρουσία του Φούντα στο διάστημα που δουλεύει με την πρώτη ομάδα, που του δίνουν την παρθενική συμμετοχή σε αποστολή της ΑΕΚ.

Εκεί όπου δεν μπόρεσαν να βρεθούν οι Λαγός-Κάλα που έκαναν ατομικό πρόγραμμα (ο Ισπανός, ούτως ή άλλως, είναι επίσης τιμωρημένος) και ο Γκέντογλου (που είναι ανέτοιμος) αλλά μπόρεσε να επιστρέψει έπειτα από καιρό ο Κωνσταντόπουλος. Ο 33χρονος γκολκίπερ θα βρίσκεται -για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε- στον πάγκο, ενώ δίπλα του (ανάλογα και με το ποιοι θα κοπούν τη μέρα του αγώνα) θα βρεθούν σίγουρα κάποιοι εκ των Κλωναρίδη, Αργυρίου και Χέλγκασον (που επίσης επιστρέφουν σε αποστολή).

Αναλυτικά οι «κιτρινόμαυροι» που θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x