Stoiximan Super League

Να περάσει ο επόμενος…

Τώρα που ξεκίνησε, ελπίζει πώς θ’ αργήσει να σταματήσει! Χωρίς να ξεχνά τις αδυναμίες του πρώτου μέρους με τον Αστέρα, η ΑΕΚ επενδύει στην εξαιρετική απόδοση του δευτέρου και σκέφτεται ήδη (ενισχυμένη και με τον Χουάν Κάλα) πώς θα κάνει τον Λεβαδειακό το δεύτερο… θύμα του σερί που φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Τώρα που ξεκίνησε, ελπίζει πώς θ’ αργήσει να σταματήσει!

Χωρίς να ξεχνά τις αδυναμίες του πρώτου μέρους με τον Αστέρα, η ΑΕΚ επενδύει στην εξαιρετική απόδοση του δευτέρου και σκέφτεται ήδη (ενισχυμένη και με τον Χουάν Κάλα) πώς θα κάνει τον Λεβαδειακό το δεύτερο… θύμα του σερί που φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Μετά την άνετη (όπως κατέληξε και όχι όπως εξελίχθηκε) νίκη με τον Αστέρα, τα χαμόγελα έκαναν πιο… ζωηρή την εμφάνισή τους στα Σπάτα.

Όχι μόνο γιατί η «Ένωση» έβγαλε στο γήπεδο (εκτός απ’ τις γνωστές αμυντικές της αδυναμίες) και κάποια στοιχεία της δουλειάς που έγινε κατά τη διάρκεια της διακοπής (στημένα, αυτοματισμοί). Αλλά και γιατί η ισοπαλία στο ντέρμπι της έδωσε έναν ακόμα λόγο να πιστεύει πως μπορεί να μείνει κοντά στην κορυφή.

Ο κυριότερος λόγος, βέβαια, είναι στα δικά της… πόδια και αφορά το εύκολο (θεωρητικά) πρόγραμμα που έχει μπροστά της. Αυτό που περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους (Λεβαδειακός, Κέρκυρα, ΠΑΣ, Δόξα) και δύο δύσκολα μεν -όχι ακατόρθωτα για ΑΕΚ δε- σε Αγρίνιο (με Παναιτωλικό) και Περιστέρι (με Ατρόμητο).

Στο δεύτερο από τα βήματα, λοιπόν, του εύκολου (αλλά και επικίνδυνου) μονοπατιού που ελπίζει να την βγάλει κοντά στις πρώτες θέσεις, η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον (καθόλου αμελητέο όπως έδειξε στο ντεμπούτο του) Λεβαδειακό

Ένα ματς για το οποίο η προετοιμασία θα ξεκινήσει ουσιαστικά τη Δευτέρα (την Κυριακή όσοι αγωνίστηκαν έκαναν χαλάρωμα) και στο οποίο ο Κωστένογλου δεν θα έχει μεν τον ανέτοιμο Λαγό (παρόλο που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος), αλλά μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Χουάν Κάλα (που ξεπέρασε το πρόβλημα στους κοιλιακούς και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x