Stoiximan Super League

Το ενδιαφέρον στους επενδυτές

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΕΚ, αφού ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Μάκης Κασνακίδης θα συνεχίσουν τις συζητήσεις με υποψήφιους αγοραστές ή ανθρώπους που μεσολαβούν να φέρουν προτάσεις για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Σερί με νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δημιουργήσει η «Ένωση» μετά το επί του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΕΚ, αφού ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Μάκης Κασνακίδης θα συνεχίσουν τις συζητήσεις με υποψήφιους αγοραστές ή ανθρώπους που μεσολαβούν να φέρουν προτάσεις για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι παράγοντες της «Ένωσης» μιλούν με Άγγλους μεσάζοντες, οι οποίοι φέρονται να έχουν στα υπ’ όψιν τους δύο εταιρείες από το Κατάρ ή την Κίνα που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να ορθοποδήσει ξανά.

Μέχρι στιγμής η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως πρόκειται για αξιόπιστες εταιρείες, οι οποίες μπορούν να «σηκώσουν» το βάρος λειτουργίας της ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» δεν αφήνουν το ενδεχόμενο (από τη στιγμή που δεν έχουν λάβει αρνητική απάντηση) ο Τζον Άντζελος να επενδύσει στην ομάδα.

Στην «Ένωση» παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι μέχρι τη γενική συνέλευση της 2ας Δεκεμβρίου θα έχει προκύψει ουσιαστικό ενδιαφέρον και αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και θέλει να φτιάξει ένα σερί ικανό να την ανεβάσει ψηλότερα στη βαθμολογία και να πλησιάσει κι άλλο τους «αιώνιους» αντιπάλους.

Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό (εντός, 23/11), τον Παναιτωλικό (εκτός, 26/11), την Κέρκυρα (εντός, 04/12), τον ΠΑΣ Γιάννινα (εντός, 10/12), τον Ατρόμητο (εκτός, 18/12) και την Δόξα Δράμας (εντός, 03/01), από τους οποίους πρέπει να πάρει όσον το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x