Stoiximan Super League

Βάργκας: «Παραποιήθηκαν τα λόγια μου»

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη συνέντευξή του στη «Real News» προχώρησε ο Φαμπιάν Βάργκας. Με δήλωση στο επίσημο site της ΑΕΚ, ο Κολομβιανός διαψεύδει πως εξέφρασε προτίμηση στη δουλειά του Μανόλο Χιμένεθ έναντι εκείνης του Νίκου Κωστένογλου. Αφού ξεκαθαρίζει, δε, πως η ομάδα -όχι μόνο μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά είναι και ο διαχρονικός της στόχος, τονίζει πως παραποιήθηκαν τα λεγόμενά του.

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη συνέντευξή του στη «Real News» προχώρησε ο Φαμπιάν Βάργκας.

Με δήλωση στο επίσημο site της ΑΕΚ, ο Κολομβιανός διαψεύδει πως εξέφρασε προτίμηση στη δουλειά του Μανόλο Χιμένεθ έναντι εκείνης του Νίκου Κωστένογλου.

Αφού ξεκαθαρίζει, δε, πως η ομάδα -όχι μόνο μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά είναι και ο διαχρονικός της στόχος, τονίζει πως παραποιήθηκαν τα λεγόμενά του.


Αναλυτικά η δήλωση του Βάργκας:

«Αναφορικά με σημερινή μου συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Real Νews, θα ήθελα να διευκρινίσω τα παρακάτω:

Σε σχετική ερώτηση, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να συγκρίνω τη δουλειά του κ. Κωστένογλου με αυτή του κ. Χιμένεθ. Είπα ότι πρόκειται για δύο προπονητές διαφορετικών σχολών, με ξεχωριστό τρόπο δουλειάς.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μου και είμαι αποφασισμένος μαζί με τους συμπαίκτες μου να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και ο στόχος της είναι πάντα αυτός. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ενωμένοι για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ειλικρινά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως παραποιήθηκαν τα λόγια μου».

Φαμπιάν Βάργκας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x