Η όποια τακτική είχε ο Παναιτωλικός για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, πήγε περίπατο την στιγμή που ο Άντι είχε την έμπνευση να βάλει το χέρι του και να αποβληθεί μόλις στο 6’. Ο Γκανέζος αμυντικός ανάγκασε την ομάδα του να αγωνιστεί για 84’ λεπτά με παίκτη λιγότερο, την στιγμή που ήταν ήδη πίσω στο σκορ.
Ο Μπάμπης Τεννές ρίσκαρε και άφησε τον Ολιβιέ Μπουμάλ στο αριστερό άκρο της άμυνας, όμως αυτό δεν άλλαξε και πολύ την εικόνα της ομάδας. Η μοναδική καλή ευκαιρία ήταν αυτή του Καμαρά, πράγμα που τόνισε και ο Γιώργος Θεοδωρίδης μετά την λήξη της αναμέτρησης.
Φυσικά τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού άλλαξαν από πολύ νωρίς και ο Παναιτωλικός ήταν αναγκασμένος να κυνηγήσει το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο.
Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκεί ο Παναιτωλικός θα παίξει στο γήπεδό του, χωρίς τον Άντι, θα επιστρέψει ο Χαριστέας και θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να κάνει μια πολύ καλή νίκη.
Από το πρόγραμμα της Δευτέρας απουίσασαν οι Καμαρά και Μπαμόγκο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ το επόμενο ραντεβού των παικτών είναι για το πρωί της Τρίτης.
Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






