Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ κοιτά μόνο την πρώτη θέση»!

Υποχρεωμένη να στοχεύει πάντα στην κορυφή είναι η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Πολωνός έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, αλλά όχι και την πίστη πως η «Ένωση» μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Μιλώντας, λοιπόν, στη NOVA -και ενόψει του δύσκολου ματς με τον Παναιτωλικό- χαρακτήρισε απαραίτητη τη συνέχεια του σερί, το οποία θα πείσει πως μπορεί να το καταφέρει.

Υποχρεωμένη να στοχεύει πάντα στην κορυφή είναι η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ρότζερ Γκερέιρο.

Ο Πολωνός έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, αλλά όχι και την πίστη πως η «Ένωση» μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Μιλώντας, λοιπόν, στη NOVA -και ενόψει του δύσκολου ματς με τον Παναιτωλικό- χαρακτήρισε απαραίτητη τη συνέχεια του σερί, το οποία θα πείσει πως μπορεί να το καταφέρει.

«Μπορεί να συνεχιστεί αυτό το σερί νικών, με την προϋπόθεση να συνεχίσει η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη. Είναι ένα ματς εκτός έδρας και αυτό καθιστά από μόνο του δύσκολο τον αγώνα, γι' αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», ανέφερε αρχικά ο Γκερέιρο.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «κάθε παιχνίδι εκτός έδρας είναι δύσκολο, όταν παίζεις σε γεμάτο γήπεδο και με τον κόσμο εναντίον σου», κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Μια ομάδα όπως η ΑΕΚ που θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα, πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί. Προφανώς και η θέση στη βαθμολογία βοηθά ψυχολογικά, όπως και κάθε νίκη βοηθά. Η ΑΕΚ, όμως, πρέπει να κοιτά μόνο την πρώτη θέση. Είναι ένας στόχος που έχουμε να κατακτήσουμε καιρό και η ΑΕΚ πρέπει να τον διεκδικεί»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x