Stoiximan Super League

Αποθέωση της ΑΕΚ στο Αγρίνιο (video)

Νέα… επιχειρήματα στον ισχυρισμό τους «ΑΕΚ, σημαίνει δεν απογοητεύομαι» προσέφεραν οι φίλοι της «Ένωσης». Ανεπηρέαστοι από τα προβλήματα που «σκάνε» καθημερινά κι απ’ την απουσία διοικητικών εξελίξεων που θα επέτρεπε να σκάσει λίγο το χειλάκι τους, περίπου 60 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας στο Αγρίνιο!

Νέα… επιχειρήματα στον ισχυρισμό τους «ΑΕΚ, σημαίνει δεν απογοητεύομαι» προσέφεραν οι φίλοι της «Ένωσης».

Ανεπηρέαστοι από τα προβλήματα που «σκάνε» καθημερινά κι απ’ την απουσία διοικητικών εξελίξεων που θα επέτρεπε να σκάσει λίγο το χειλάκι τους, περίπου 60 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας στο Αγρίνιο!

Σε μια μέρα νέων μπελάδων (με τον Σάββα Γκέντσογλου να γίνεται ο πρώτος που χάνει την υπομονή του στο θέμα των μη πληρωμών) και… διαχρονικών προβλημάτων (με την αναζήτηση επενδυτή να συνεχίζεται χωρίς χειροπιαστό αποτέλεσμα) οι φίλοι της ΑΕΚ στο Αγρίνιο έδειξαν αποφασισμένοι να μη χαλάσουν την ψυχολογία τους.

Με δεδομένα, λοιπόν, τα χρόνια που έχουν να δουν την ομάδα στην πόλη τους (και χωρίς δυνατότητα να βρεθούν το Σάββατο στις εξέδρες για να την παρακολουθήσουν), περίπου 60 απ’ αυτούς την υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει.

Με συνθήματα και τραγούδια, λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί αποθέωσαν τον Κωστένογλου και τους παίκτες (ειδικά τους Λεονάρντο, Λυμπερόπουλο, Δέλλα και Γεωργέα) και τους ζήτησαν τη νίκη που θα συνεχίσει το σερί και θα φέρει την ΑΕΚ -έστω και με ματς περισσότερα- στην κορυφή της βαθμολογίας.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x