Stoiximan Super League

Ζήτησε τα λεφτά του ο Γκέντσογλου!

Συνάντηση με τον Σάββα Γκέντσογλου και τον μάνατζέρ του είχε το πρωί στα Σπάτα ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ τόνισε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και θέλησε να μάθει πότε θα πληρωθεί. Ο 21χρονος παίκτης μίλησε χθες με τον Νίκο Κωστένογλου και ζήτησε να μείνει εκτός αποστολής από τον προσεχή αγώνα της «Ένωσης» στην έδρα του Παναιτωλικού, αφού δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά. Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή για το Αγρίνιο.

Συνάντηση με τον Σάββα Γκέντσογλου και τον μάνατζέρ του είχε το πρωί στα Σπάτα ο Σταύρος Αδαμίδης.

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ τόνισε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και θέλησε να μάθει πότε θα πληρωθεί.

Ο 21χρονος παίκτης μίλησε χθες με τον Νίκο Κωστένογλου και ζήτησε να μείνει εκτός αποστολής από τον προσεχή αγώνα της «Ένωσης» στην έδρα του Παναιτωλικού, αφού δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά.

Από την πλευρά της, η διοίκηση απάντησε στον Γκέντσογλου πως αν φέρει κάποια πρόταση τον ερχόμενο Ιανουάριο, τότε μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η πλευρά του Έλληνα χαφ συμφώνησε με τη συγκεκριμένη πρόταση. Μάλιστα, συμφωνήθηκε ο Γκέντσογλου να προπονείται κανονικά στην ΑΕΚ μέχρι να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Εκτός από τον Γκέντσογλου, στην Αθήνα θα μείνουν οι Λαγος και Γκούντγιονσεν που ακολούθησαν προγράμματα ενδυνάμωσης και ο Καφές που έκανε φυσιοθεραπεία στο «Ιατρικό Κέντρο».

Την 20μελή αποστολή για το Αγρίνιο αποτελούν οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης και Φούντας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x