Stoiximan Super League

«Μπορεί πρωτάθλημα η ΑΕΚ»!

Τη λέξη που ήταν απαγορευμένη στην αρχή της σεζόν, αλλά αρχίζει να ψιθυρίζεται όλο και περισσότερο στην ΑΕΚ, δεν δίστασε να πει και ο Χοσέ Κάρλος. Μιλώντας στη NOVA, ο Ισπανός εξέφρασε την άποψη πως η «Ένωση» μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Αφού ανέφερε, λοιπόν, πως αυτό φαίνεται απ’ την πορεία της στα τελευταία ματς, τόνισε πως μπορεί να βοηθηθεί από το ότι οι άλλοι δεν την υπολογίζουν.

Τη λέξη που ήταν απαγορευμένη στην αρχή της σεζόν, αλλά αρχίζει να ψιθυρίζεται όλο και περισσότερο στην ΑΕΚ, δεν δίστασε να πει και ο Χοσέ Κάρλος.

Μιλώντας στη NOVA, ο Ισπανός εξέφρασε την άποψη πως η «Ένωση» μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Αφού ανέφερε, λοιπόν, πως αυτό φαίνεται απ’ την πορεία της στα τελευταία ματς, τόνισε πως μπορεί να βοηθηθεί από το ότι οι άλλοι δεν την υπολογίζουν.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι εγώ αισθάνομαι πολύ καλά μέχρι τώρα», ανέφερε ο Κάρλος.

Αφού τόνισε, λοιπόν, πώς «ελπίζουμε να συνεχίζουμε έτσι μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα», δέχθηκε ερωτήσεις.

Για τις πάσες με «λόμπα» στον Μπέλεκ: «Είναι κάποιες φάσεις που σου βγαίνουν την ώρα του αγώνα. Ίσως να μην προλαβαίνεις καν να σκεφτείς. Μπορώ να κάνω πολλά, αλλά πρέπει να βοηθά και το μυαλό. Δεν συμφωνώ ότι είναι η καλύτερη ασίστ της αγωνιστικής αυτή που έκανα εγώ στον Μπέλεκ. Μου φαίνεται πολύ φυσιολογική η κίνηση που έκανα. Είναι φάσεις που γίνονται».

Για τη θέση που του αρέσει ν’ αγωνίζεται: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίζω όπου μου πει ο προπονητής. Θέλω να παίζω, τα άλλα αφορούν τον προπονητή. Πίσω από τον επιθετικό είμαι πιο ελεύθερος, αλλά δεν έχω πρόβλημα όπου και να μου πουν. Εχω συνηθίσει να παίζω σε διάφορες θέσεις. Με δοκίμαζε και ο προπονητής φέτος, αλλά προσπαθώ για το καλύτερο πάντα».

Για τις σκέψεις πριν έρθει στην ΑΕΚ: «Θεώρησα πολύ καλή ευκαιρία την ΑΕΚ για ώθηση στην καριέρα μου. Στην Σεβίλλη είχα βαλτώσει. Γι αυτό δέχτηκα την πρόταση του Χιμένεθ και ήρθα στην Ελλάδα».

Για το αν θέλει να συνεχίσει και του χρόνου στην ΑΕΚ: «Δεν έχω ακόμα σκεφτεί κάτι τέτοιο. Είναι νωρίς. Θα δω πως θα κυλήσει η σεζόν».

Για το πώς περνάει στην Ελλάδα: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Με έχει βοηθήσει η ομάδα, μου έκανε την ζωή πιο εύκολη. Μιλάμε για μια μεσογειακή χώρα, με πολλές ομοιότητες με την Ισπανία. Δεν είχα προβλήματα. Είναι σημαντικό που έρχονται δικοί μου. Όταν γυρίζω από το σπίτι και βρίσκω δικούς μου ανθρώπους είναι σημαντικό».

Για την πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα: «Οι παίκτες δείχνουν τι μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα είναι ψηλά στην βαθμολογία, έχει 4 συνεχόμενες νίκες και πλέον στόχος είναι να μείνει εκεί και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ας περιμένουμε να δούμε μέχρι το τέλος τι θα γίνει. Καλύτερα να μην μας υπολογίζουν οι αντίπαλοί μας για τον τίτλο. Δεν είμαι μέντιουμ για να κάνω πρόβλεψη, αλλά η ΑΕΚ μπορεί να είναι ψηλά και να κατακτήσει και τον τίτλο».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Είναι λογικό να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο, καθώς η ομάδα κερδίζει και δείχνει ότι μπορεί να πάρει τον τίτλο».

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Οι παίκτες αντιμετωπίζουμε καθημερινά το πρόβλημα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε ότι θα λυθούν τα προβλήματα. Είναι το ίδιο για όλους να μην πληρώνονται. Είτε για τους Ελληνες, είτε για τους ξένους, είναι το ίδιο. Πρέπει όμως να μένουμε συγκεντρωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x