Stoiximan Super League

«Το ίδιο δυνατοί και την Πέμπτη»

Ικανοποιημένος από την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις επιτυχίες στην Ελλάδα και συνειδητοποιημένος πως σαν και την σημερινή επί του Ατρόμητου, δεν θα έχουν νόημα, αν δεν έχουν συνέχεια, στην προσπάθεια να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία, παρουσιάστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. Τι ανέφερε για την επόμενη αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν.

Ικανοποιημένος από την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις επιτυχίες στην Ελλάδα και συνειδητοποιημένος πως νίκες σαν και την σημερινή επί του Ατρόμητου, δεν θα έχουν νόημα, αν δεν έχουν συνέχεια, στην προσπάθεια να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία, παρουσιάστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. Τι ανέφερε για την επόμενη αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ουρουγουανού μετά το ματς:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε. Ο Ατρόμητος βρίσκεται πάνω από εμάς στη βαθμολογία και πρέπει να αρχίσουμε να κόβουμε βαθμούς από τους αντιπάλους που είναι πάνω από εμάς.

Δεν πιστεύω ότι θεωρήσαμε ότι κρίθηκε το παιχνίδι μετά το 2-0. Απλά ο Ατρόμητος είχε την τύχη να βάλει ένα γκολ έξω από την περιοχή, όμως εμείς ήμασταν αυτοί που πιέζαμε για το τρίτο γκολ και ευτυχώς το πετύχαμε.

Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και την Πέμπτη, στο ματς με τη Ρούμπιν Καζάν. Στην έδρα μας πρέπει πάντα να κερδίζουμε».

Για την κλήρωση του Europa League: «Πολλές ομάδες αποκλείστηκαν από Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εμείς πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι, παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει».΄

Για την επικείμενη αναμέτρηση με τους Ρώσους, μίλησε και ο Ντιέγκο Αρίας. «Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τη νίκη με αντίπαλο την Ρούμπιν. Είναι ευχής έργον να βγούμε πρώτοι στον όμιλο. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να τα καταφέρει, απλά πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαι περήφανος για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, αλλά έχουμε να δώσουμε κι άλλα πολλά», υποσχέθηκε ο Κολομβιανός μέσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x