Stoiximan Super League

Κάτι «τρέχει» με τον Πέτριτς

Στη Γερμανία φέρεται να βρέθηκε σκάουτερ του Ολυμπιακού, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον Μλάντεν Πέτριτς. Μάλιστα, ο εν λόγω άνθρωπος των Πειραιωτών (πιθανότατα ο Γιώργος Κοκολάκης) «τσέκαρε» τον 30χρονο επιθετικό του Αμβούργου στον χθεσινό ισόπαλο (1-1) αγώνα με την Άουγκσμπουργκ για την 17η αγωνιστική της Bundesliga. Απίθανο θεωρείται να πάει ο Ντιόγο στη Βάσκο Ντα Γκάμα. Ποια τα δεδομένα για την υπόθεση του τερματοφύλακα.

Στη Γερμανία φέρεται να βρέθηκε σκάουτερ του Ολυμπιακού, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον Μλάντεν Πέτριτς. Μάλιστα, ο εν λόγω άνθρωπος των Πειραιωτών (πιθανότατα ο Γιώργος Κοκολάκης) «τσέκαρε» τον 30χρονο επιθετικό του Αμβούργου στον χθεσινό ισόπαλο (1-1) αγώνα με την Άουγκσμπουργκ για την 17η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο Κροάτης φορ αγωνίστηκε για εβδομήντα ένα λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Μάρκους Μπεργκ. Όλα δείχνουν ότι η περίπτωση του διεθνούς άσου ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δεν έχουν αναφέρει τίποτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Πέτριτς λήγει στο τέλος της σεζόν και έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο Αμβούργο.

Ο Κροάτης φορ πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού, αφού αυτός είναι ο ρόλος που έχει στη γερμανική ομάδα. Τη φετινή σεζόν ο 30χρονος παίκτης έχει παίξει σε δώδεκα ματς, έχοντας πέντε γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Απίθανο του Ντιόγο

Ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες ο Ντιόγο να συνεχίσει στη Βάσκο ντα Γκάμα την καριέρα του, ύστερα από την παραίτηση του Ροντρίγο Καετάνο. Ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου της βραζιλιάνικης ομάδας είχε προτείνει τον 24χρονο επιθετικό, αλλά τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην ιστορία.

Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζουν οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Βραζιλιάνου επιθετικού, αφού ζητεί 1 εκατ. ευρώ για ένα χρόνο. Όλα δείχνουν ότι ο Ντιόγο θα επιστρέψει στους Πειραιώτες και θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θα υπολογίζει σε τέσσερις επιθετικούς (Ντιόγο, Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς).

Όσον αφορά την υπόθεση του τερματοφύλακα, όπως είναι γνωστό για να γίνει μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση πρέπει να αποχωρήσει ο Φράνκο Κοστάντσο. Οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Αργεντινού τερματοφύλακα συνεχίζονται και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα.

Οι Πειραιώτες φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός εκ των Αλμούνια (σε πρώτο πλάνο), Κούστσακ ή Σηφάκη. Ωστόσο, φήμες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να αποκτήσει τον Ισπανό γκολκίπερ ως δανεικό από την Άρσεναλ και να μπει οψιόν στη συμφωνία των δύο ομάδων.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x