Stoiximan Super League

Έχει τραβήξει βλέμματα ο Μοντέστο

Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων έχει προσελκύσει ο Φρανσουά Μοντέστο, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο Γάλλος είχε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων έχει προσελκύσει ο Φρανσουά Μοντέστο, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο Γάλλος είχε δηλώσει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει δώσει τη δυνατότητα σε κάποιους συλλόγους να αρχίσουν να «ενοχλούν» τον 33χρονο παίκτη, ο οποίος – σύμφωνα με τον «Γαύρο» - βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Πάρμα, της Μπάρι και της Νις.

Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται να τελειώσουν την υπόθεση του Μοντέστο, τον οποίο θεωρούν σημαντικό – όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο – για την ισορροπία της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x