Stoiximan Super League

Βρίσκει λεφτά σε Ψωμιάδη η ΑΕΚ!

Φως στο τούνελ της δικαστικής διαμάχης με τον Μάκη Ψωμιάδη φέρεται να βρίσκει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν σε λογαριασμό συγγενικού του προσώπου (α’ βαθμού) περίπου 6 εκατ. ευρώ από τηλεοπτικά δικαιώματα επί εποχής του που δεν είχαν καταλήξει στο ταμείο της «Ένωσης». Συναγερμός στο νομικό τμήμα, που ετοιμάζεται να διεκδικήσει τα χρήματα μέσω της αίτησης συντηρητικής κατάσχεσης όλων των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας Ψωμιάδη.

Φως στο τούνελ της δικαστικής διαμάχης με τον Μάκη Ψωμιάδη φέρεται να βρίσκει η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν σε λογαριασμό συγγενικού του προσώπου (α’ βαθμού) περίπου 6 εκατ. ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2001/02 που δεν είχαν καταλήξει στο ταμείο της «Ένωσης».

Συναγερμός στο νομικό τμήμα, που ετοιμάζεται να διεκδικήσει τα χρήματα, μέσω της αίτησης συντηρητικής κατάσχεσης όλων των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας Ψωμιάδη.

Τα χρήματα που εντοπίστηκαν αφορούν επιταγές 6 εκατ. ευρώ (με οπισθογραφή συγγενικού προσώπου του Μάκη Ψωμιάδη) και αντιστοιχούν σε ποσό για τηλεοπτικά δικαιώματα (από Netmed και Alpha Digital) το οποίο -αντί να εισπράξει η ΑΕΚ- μεταφέρθηκε σε λογαριασμό του Σταύρου Ψωμιάδη.

Έτσι, τα χρήματα αυτά -που ανήκουν φυσικά στην ΑΕΚ- όταν κινηθούν οι διαδικασίες από τις αρμόδιες αρχές, θα μεταφερθούν αυτόματα στον λογαριασμό της. Αυτό φυσικά δεν είναι στο δικό της χέρι πότε θα γίνει -την ώρα που ακόμα εκκρεμεί και η έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια.

Ωστόσο, το νομικό τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση (με επικεφαλής τον Χάρη Οικονομόπουλο και τη συνεχή υποστήριξη του Ντέμη Νικολαΐδη) έχει κινήσει ήδη τις σχετικές διαδικασίες, καταθέτοντας αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης όλων των περιουσιακών στοιχείων των συγγενικών προσώπων του Ψωμιάδη.

Αυτή είχε απορριφθεί προ μηνών, ωστόσο εκκρεμούν τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία θα εκδικαστούν την Τετάρτη και το αποτέλεσμά τους θα κρίνει πολλά. Όχι για το αν θα εντοπιστούν τα χρήματα (αυτό έχει ήδη γίνει) αλλά για το πώς θα αποδειχθεί ότι εκείνα κατέληξαν στους λογαριασμούς των μελών της οικογένειας Ψωμιάδη από έσοδα που ανήκαν στην ΑΕΚ.

Κάτι που εφόσον επιτευχθεί, θα σημάνει την μετάβασή τους στην «Ένωση» (είτε ως χρήματα, είτε ως περιουσιακά στοιχεία). Και κάτι που αν γίνει άμεσα -όπως δεν αποκλείεται- θα μοιάζει με κλείσιμο του ματιού απ’ τον… Μεγαλοδύναμο στην ΑΕΚ, ακριβώς την ώρα που τα οικονομικά προβλήματα μοιάζουν ν’ απειλούν την ίδια την ύπαρξή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x