Stoiximan Super League

Βαλβέρδε: «Έχουμε παγώσει»!

Ως ψυχρολουσία περιέγραψε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας (0-0) ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε παγωμένος από το αποτέλεσμα και το απέδωσε κατά κύριο λόγο στο ότι η ομάδα του υποτίμησε τον αντίπαλο. Αφού παραδέχθηκε, δε, ότι η σημερινή απώλεια ήταν «ένα βήμα πίσω» για τους Πειραιώτες, ξεκαθάρισε πως εκείνοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί από ‘δω και πέρα.

Ως ψυχρολουσία περιέγραψε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας (0-0) ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε παγωμένος από το αποτέλεσμα και το απέδωσε κατά κύριο λόγο στο ότι η ομάδα του υποτίμησε τον αντίπαλο.

Αφού παραδέχθηκε, δε, ότι η σημερινή απώλεια ήταν «ένα βήμα πίσω» για τους Πειραιώτες, ξεκαθάρισε πως εκείνοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί από ‘δω και πέρα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλβέρδε

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε παγώσει από το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι ίσως δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερη δημιουργικότητα και πάθος, να είμαστε πιο προσεχτικοί σε όλους τους τομείς, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, γινόταν και πιο δύσκολο.

Στην αρχή πιστέψαμε πως θα είναι εύκολο να πιέσουμε τον αντίπαλο, θα δημιουργούσαμε ευκαιρίες και θα κάναμε γκολ. Όσο περνούσε ο χρόνος, δεν βρήκαμε κάποιο κενό να δημιουργήσουμε παιχνίδι όπως θα το θέλαμε και εκτός από τις ευκαιρίες, συνεχίσαμε να πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε, αν και το πράγμα γινόταν πιο δύσκολο.

Η Δόξα έπαιξε καλά το ρόλο της. Είχε πειθαρχία, έτρεξε πολλή και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Έπαιξε με αντεπιθέσεις και αλήθεια είναι ότι μας δημιούργησαν κάποια ρήγματα.

Είναι αλήθεια, πως όταν περιμένεις να κερδίσεις βαθμούς από κάποια παιχνίδια και δεν το καταφέρνεις, στα επόμενα παιχνίδια που θα παίξεις, νιώθεις πίεση. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ούτε εύκολος αντίπαλος. Εμείς πιστέψαμε ότι σήμερα θα είναι εύκολο, αλλά κάναμε λάθος. Η αλήθεια είναι πως έχουν στενέψει τα περιθώρια απώλειας βαθμών, κάναμε ένα βήμα πίσω και από δω και μπρος, αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x