Stoiximan Super League

Περιμένοντας τα μεγάλα «ναι»

Αυξάνονται οι… συμμετοχές στο κρίσιμο για το μέλλον της ΑΕΚ ραντεβού της ερχόμενης Κυριακής στα Σπάτα. Παρών αναμένεται να είναι και ο Νίκος Νοτιάς, αναμονή για τις απαντήσεις των Νικολαΐδη, Μελισσανίδη, Παππά, Χατζηιωάννου και Γκούμα. Συνεχίζεται η αποψίλωση του ρόστερ. Τελειώνει ο Καράμπελας κι έπεται συνέχεια.

Αυξάνονται οι… συμμετοχές στο κρίσιμο για το μέλλον της ΑΕΚ ραντεβού της ερχόμενης Κυριακής στα Σπάτα, αφού μετά τον Τάκη Κανελλόπουλο, αναμένεται να είναι παρών και ο Νίκος Νοτιάς.

Μένει ωστόσο να φανεί αν τα υπόλοιπα «μεγάλα ονόματα» που περιλαμβάνει το προσκλητήριο του Μιχάλη Τροχανά θα ανταποκριθούν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει λάβει την πρόσκληση και προτίθεται να ανταποκριθεί. Άλλωστε είχε και ο ίδιος επιδιώξει (ανεπιτυχώς) να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι τα μέλη της ομάδας που ανέλαβε την «Ένωση» το 2004 και παραμένει ο τελευταίος εξ αυτών με τόσο μεγάλο μερίδιο μετοχών. Ο Χιώτης επιχειρηματίας δεν έχει καμία διάθεση να συνεχίσει να χρηματοδοτεί μόνος του την ΠΑΕ κι ελπίζει να βρει συμπαραστάτες.

Ήδη θετικά στην πρόσκληση για τη συνάντηση έχει απαντήσει ο Τάκης Κανελλόπουλος, ο Παντελής Αθηνής θα εμφανιστεί επίσης, ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρεται να βλέπει με καλό μάτι το ραντεβού. Στην ΑΕΚ ελπίζουν να έχουν θετική απάντηση και από τους Μελισσανίδη, Παππά, Χατζηιωάννου και Γκούμα, που έχουν ενημερωθεί σχετικά, αλλά ακόμη δεν έχουν κάνει σαφείς τις προθέσεις τους.

Καράμπελας κι έπεται συνέχεια

Εντός της ημέρας θα αποτελέσει παρελθόν για την ΑΕΚ ο Νίκος Καράμπελας. Ο δικηγόρος του θα περάσει από τα Σπάτα για να διευθετήσει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες του διαζυγίου. Ο 27χρονος μπακ θα χαρίσει στην ΠΑΕ οφειλόμενα περίπου 70.000 ευρώ και θα μετακομίσει στην Καρλσρούη υπογράφοντας αρχικά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι στην έξοδο. Ο Γρηγόρης Μάκος είναι πιθανό να δοθεί δανεικός σε σύλλογο του εξωτερικού, ενώ συνεχίζονται οι φήμες γύρω από το όνομα του Λεονάρντο (λέγεται πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα), αλλά και του Χουάν Κάλα. Στη λίστα των προς αποχώρηση παικτών είναι και οι Μανωλάς, Κωνσταντόπουλος και Λαγός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x