Stoiximan Super League

«ΑΕΚ πάνω από εγωισμούς και διαφωνίες»

Αυξάνονται οι συμμετοχές στην κρίσιμη για το μέλλον της ΑΕΚ συνάντηση που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στα Σπάτα μετά από πρωτοβουλία του Μιχάλη Τροχανά. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αφήνει στην άκρη τις διαφορές της με την ΠΑΕ και με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως θα δώσει το «παρών».

Αυξάνονται οι συμμετοχές στην κρίσιμη για το μέλλον της ΑΕΚ συνάντηση που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στα Σπάτα μετά από πρωτοβουλία του Μιχάλη Τροχανά.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αφήνει στην άκρη τις διαφορές της με την ΠΑΕ και με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως θα δώσει το «παρών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δηλώνει παρούσα στη συνάντηση της 29ης Ιανουαρίου. Πιστεύουμε ότι σε αυτή τη συνάντηση θα πρέπει να βρεθεί οριστική λύση για το μέλλον της ΑΕΚ πάνω στις αρχές της μελέτης του κ. Τροχανά. Στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η αγαπημένη μας ομάδα κανένας Αεκτζής δεν περισσεύει. Ήρθε η ώρα να βάλουμε την ΑΕΚ πάνω από τους εγωισμούς και τις διαφωνίες μας. Πιστεύουμε ότι την Κυριακή θα φανεί ποιοι πραγματικά αγαπάνε και θα βοηθήσουν την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x