Stoiximan Super League

Εκτός ο Μάκος με ΠΑΟΚ

Τις υπηρεσίες του Γρηγόρη Μάκου θα στερηθεί -όπως όλα δείχνουν- ο Νίκος Κωστένογλου, στο ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Νίκο Εγγλέζου στην προπόνηση της Πέμπτης (26/1), ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Τις υπηρεσίες του Γρηγόρη Μάκου θα στερηθεί -όπως όλα δείχνουν- ο Νίκος Κωστένογλου, στο ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Νίκο Εγγλέζου στην προπόνηση της Πέμπτης (26/1), ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο Γρηγόρης Μάκος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι του, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα, μαζί με τον Νίκο Εγγλέζου. Πέρα από τους αυτούς τους δύο, δεν προπονήθηκε ούτε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ο οποίος έκανε φυσιοθεραπεία και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν που συνέχισε ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (27/1) στις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x