Stoiximan Super League

«Ούτε μία μέρα ακέφαλος ο ΠΑΟΚ»!

Έτοιμος να αναλάβει το βαρύ φορτίο που τον περιμένει εμφανίστηκε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας. «Δεν έπρεπε να μείνει ούτε μία μέρα ακέφαλος», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις για την κρισιμότητα της κατάστασης. «Για όλους τους προέδρους στον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου», ανέφερε για την οριστική αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Έτοιμος να αναλάβει το βαρύ φορτίο που τον περιμένει εμφανίστηκε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας.

«Δεν έπρεπε να μείνει ούτε μία μέρα ακέφαλος», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις για την κρισιμότητα της κατάστασης.

«Για όλους τους προέδρους στον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου», ανέφερε για την οριστική αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κρισιμότητα της κατάστασης: «Αποδέχτηκα την ομόφωνη πρόταση του διοικητικού συμβουλίου και αφού μίλησα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, τον κ. Κατσαρή και απορρίψαμε άλλη λύση γιατί θα χρειαζόμασταν άλλους δύο μήνες, καταλήξαμε πως ο ΠΑΟΚ λόγω του έχει διάφορα θέματα όπως αυτό της δανειοδότησης δεν θα έπρεπε να μείνει ακέφαλος για μια μέρα».

Για το αν σκέφτηκε να αναλάβει κάποιο άλλο άτομο δεδομένου ότι στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα έφευγε μαζί με τον Ζαγοράκη: «Το έχω δηλώσει αυτό. Η πίεση ήταν μεγάλη, οπότε πάρθηκε αυτή η απόφαση. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα».

Για το πόσο θα μείνει στην προεδρία: «Κατ’ αρχήν είναι μέχρι τον Μάιο που λήγει η θητεία μας. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το καλό του ΠΑΟΚ».

Για τον τρόπο αποχώρησης του Θόδωρου Ζαγοράκη: «Ο χρόνος θα μας κρίνει όλους. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στον ΠΑΟΚ έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για όλους τους προέδρους. Ξέρουμε πως η στιγμή είναι δύσκολη, αλλά δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να δουλέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x