Stoiximan Super League

Ανακούφιση με Φωτάκη, αγωνία για Έτο

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ με Φωτάκη, ο οποίος λόγω της έγκαιρης αντικατάστασής του στο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο, γλίτωσε χειρότερο τραυματισμό. Ο διεθνής μέσος παραμένει αμφίβολος για το ματς με την ΑΕΚ, αφού αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Το απόγευμα η ακριβής διάγνωση για τον Έτο, που όπως όλα δείχνουν έχει υποστεί θλάση τρίτου βαθμού. Δεν πήγε στη Νιόν για την συνάντηση με την επιτροπή του Financial Fair Play της UEFA, o Θοδωρής Ζαγοράκης.

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ με Φωτάκη, ο οποίος λόγω της έγκαιρης αντικατάστασής του στο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο, γλίτωσε χειρότερο τραυματισμό. Ο διεθνής μέσος παραμένει αμφίβολος για το ματς με την ΑΕΚ, αφού αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Το απόγευμα θα γίνει η ακριβής διάγνωση για τον Έτο, που όπως όλα δείχνουν έχει υποστεί θλάση τρίτου βαθμού.

Στην σημερινή (26/1) προπόνηση που ήταν ουσιαστικά ένα χαλάρωμα λόγω του χθεσινού αγώνα, ο Γεωργιάδης συμμετείχε κανονικά και θα είναι εκτός απροόπτου στην αποστολή για το ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, δεν έγινε όμως το ίδιο και με τον Παπάζογλου, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Πρόβλημα υπήρξε και με τον Βλάνταν Ιβιτς, που δεν προπονήθηκε, αφού δέχτηκε χτύπημα στον δικέφαλο στον αγώνα της Τετάρτης. Ο Κώστας Σταφυλίδης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας προληπτικά, εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο αριστερό πέλμα.

Χωρίς Ζαγοράκη στη Νιόν

Εν των μεταξύ, την απόφαση να μην εκπροσωπήσει διά της παρουσίας του την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην παρουσίαση του οικονομικού πλάνου στην αρμόδια επιτροπή του Financial Fair Play που είχε κατατεθεί στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA, πήρε ο πρόεδρος, Θοδωρής Ζαγοράκης. Το πλάνο άλλαξε, μετά τα όσα συνέβησαν χθες στην Τούμπα και τις έντονες σκέψεις του να αποχωρήσει από την προεδρία. Στην Ελβετία θα μεταβεί σήμερα μόνο ο οικονομικός διευθυντής της ομάδας, Αλκης Μαυροφρύδης. Αυτός, θα δώσει όλες τις διευκρινίσεις που αφορούν στο πλάνο εξυγίανσης που ακολουθείται, προκειμένου η ομάδα να μην έχει πρόβλημα με την άδεια συμμετοχής τις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x