Stoiximan Super League

Ο Γέλαβιτς κρίνει… του Μανωλά

Από τη μεταγραφή ή όχι του Νίκιτσα Γέλαβιτς εξαρτάται εν πολλοίς αυτή του Κώστα Μανωλά στην Έβερτον. Όπως μετέδωσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος από τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η Έβερτον προχώρησε σε βελτιωμένη πρόταση προς την ΑΕΚ για τον 21χρονο άσο, η οποία ωστόσο δεν αφορά το πάγιο ποσό που προσφέρεται στην ελληνική ομάδα, αλλά τα μπόνους που προβλέπονται να εισπράξει ανάλογα με τις συμμετοχές του ποδοσφαιριστή.

Από τη μεταγραφή ή όχι του Νίκιτσα Γέλαβιτς εξαρτάται εν πολλοίς αυτή του Κώστα Μανωλά στην Έβερτον.

Ο αγγλικός σύλλογος έχει θέσει προτεραιότητα την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού από τη Ρέιντζερς και σε περίπτωση που η μετακίνηση ολοκληρωθεί, είναι εξαιρετικά αμφίβολο ως απίθανο να περισσέψουν χρήματα από το διαθέσιμο μπάτζετ για τον αμυντικό της ΑΕΚ.

Όπως μετέδωσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος από τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η Έβερτον προχώρησε σε βελτιωμένη πρόταση προς την ΑΕΚ για τον 21χρονο άσο, η οποία ωστόσο δεν αφορά το πάγιο ποσό που προσφέρουν στην ελληνική ομάδα, αλλά τα μπόνους που προβλέπονται να εισπράξει αυτή, ανάλογα με τις συμμετοχές του ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται πως η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το βράδυ της Τρίτης. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ενδοιασμούς για την πώληση του Κώστα Μανωλά, καθώς θα πρέπει να αποδώσουν το 30% των χρημάτων στον Θρασύβουλο (έχει ποσοστό μεταπώλησης), αλλά και να καλύψουν αγωνιστικά την απώλεια ενός ακόμη βασικού κεντρικού αμυντικού μετά την αποχώρηση του Χουάν Κάλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x