Stoiximan Super League

Σχεδιασμός της επόμενης μέρας…

Την διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ προετοιμάζει ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος σκέφτεται να προτείνει -με τη στήριξη της ψήφου Νοτιά και Supporters- τον Ανδρέα Δημητρέλο για νέο πρόεδρο της ομάδας. Ο κ. Δημητρέλος υπήρξε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής «Ένωσης» και στη μεταβατική περίοδο μέχρι να αναλάβει ο Ντέμης Νικολαΐδης το καλοκαίρι του 2004 κι επί σειρά ετών στέλεχος διοικήσεων και της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής.

Την διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ προετοιμάζει ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος σκέφτεται να προτείνει -με τη στήριξη της ψήφου Νοτιά και Supporters- τον Ανδρέα Δημητρέλο για νέο πρόεδρο της ομάδας.

Ο κ. Δημητρέλος υπήρξε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής «Ένωσης» και στη μεταβατική περίοδο μέχρι να αναλάβει ο Ντέμης Νικολαΐδης το καλοκαίρι του 2004 κι επί σειρά ετών στέλεχος διοικήσεων και της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο Αθηναίος δικηγόρος αποδεχθεί την πρόταση του Αδαμίδη, όμως στη διοίκηση αισιοδοξούν για την έκβαση της υπόθεσης που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ώρα των σπορ».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο υπό παραίτηση πρόεδρος του «Δικεφάλου» δεν θέλει να μην εκλεγεί πρόεδρος την Παρασκευή και, επίσης, δεν θέλει ο πρόεδρος που θα εκλεγεί να είναι ο Χρήστος Κωστής που προτείνεται από την κίνηση με πρωτοβουλία του Δημήτρη Χατζηχρήστου.

Αν δεν εκλεγεί ο κ. Αδαμίδης, τότε πρέπει να γίνει προσφυγή στο Πρωτοδικείο και αυτό είναι ένα σενάριο που δεν θέλει κανένας από τους εμπλεκόμενους παράγοντες. Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηχρήστος ζήτησε από τον κ. Αδαμίδη να αναβάλει για μερικές μέρες την Γ.Σ. και επιμένει ότι δεν είναι λύση η αντικατάσταση του νυν προέδρου από έναν άλλο. Παράλληλα, όμως, πιστεύει ότι μία κίνηση με επικεφαλής έναν άνθρωπο σαν τον Κωστή – πλαισιωμένο με κάποιους άλλους παλαίμαχους της ομάδας και την ενεργή στήριξη των μετόχων – μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο.

Ωστόσο, ο κ. Αδαμίδης εμμένει στην απόφασή του και την Παρασκευή θα προσπαθήσει να δρομολογήσει τη λύση του Ανδρέα Δημητρέλου, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x