Stoiximan Super League

Απόψε η συνάντηση των μετόχων του 2004

Εν αναμονή της κρίσιμης συνάντησης των μετόχων του 2004, που θα δώσει οριστικές απαντήσεις στο αν και πόσο θα χρηματοδοτήσουν την ΠΑΕ, είναι όλοι στην ΑΕΚ. Παρουσία πλέον του ορκωτού λογιστή, οι Νικολαΐδης, Παππάς, Κούλης και Κανελλόπουλος θα προσπαθήσουν να καταλήξουν στο μερίδιο που αναλογεί στον καθένα από τα χρέη που δημιουργήθηκαν επί των ημερών τους.

Εν αναμονή της κρίσιμης συνάντησης των μετόχων του 2004, που θα δώσει οριστικές απαντήσεις στο αν και πόσο θα χρηματοδοτήσουν την ΠΑΕ, είναι όλοι στην ΑΕΚ.

Παρουσία πλέον του ορκωτού λογιστή, οι Νικολαΐδης, Παππάς, Κούλης και Κανελλόπουλος θα προσπαθήσουν να καταλήξουν στο μερίδιο που αναλογεί στον καθένα από τα χρέη που δημιουργήθηκαν επί των ημερών τους.

Για την Παρασκευή, εξάλλου, είναι προγραμματισμένη και η γενική συνέλευση των μετόχων από την οποία θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε αυτό ενδέχεται να έχει θέση (όχι πάντως αυτήν του προέδρου) και ο Σταύρος Αδαμίδης. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξει αναβολή της διαδικασίας, αφού στην ατζέντα προέχει να βρεθεί λύση στο θέμα των χρεών.

Πρώτο μέλημα της ομάδας των μετόχων του 2004 είναι να τα βρουν μεταξύ τους και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τους Νοτιά, Χατζηιωάννου και Γκούμα, ώστε να τους ενημερώσουν για όσα αποφάσισαν αλλά και να βολιδοσκοπήσουν τις δικές τους προθέσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x