Stoiximan Super League

«Τιμή μου που με επιλέγει η ΑΕΚ»

Ουσιαστική συστράτευση δυνάμεων στην ΑΕΚ κάλεσε -εμμέσως πλην σαφώς- ο Ανδρέας Δημητρέλος προκειμένου να αποφύγει αφενός το Πρωτοδικείο και αφετέρου να αναγεννηθεί αγωνιστικά. Ο άνθρωπος που προωθείται (από Αδαμίδη και Supporters) ώστε να αναλάβει πρόεδρος στην «Ένωση» (η αυριανή γεν. συνέλευση -αν τελικά γίνει- θα σηματοδοτήσει εξελίξεις) τόνισε ότι είναι η τιμή η πρόταση που του έγινε και υπενθύμισε ότι επιτέλους πρέπει να βρεθεί λύση για τους «κιτρινόμαυρους».

Ουσιαστική συστράτευση δυνάμεων στην ΑΕΚ κάλεσε -εμμέσως πλην σαφώς- ο Ανδρέας Δημητρέλος προκειμένου να αποφύγει αφενός το Πρωτοδικείο και αφετέρου να αναγεννηθεί αγωνιστικά.

Ο άνθρωπος που προωθείται (από Αδαμίδη και Supporters, τον Χρήστο Κωστή αντιπροτείνει η Original) ώστε να αναλάβει πρόεδρος στην «Ένωση» (η αυριανή γεν. συνέλευση -αν τελικά γίνει- θα σηματοδοτήσει εξελίξεις) τόνισε ότι είναι τιμή η πρόταση που του έγινε και υπενθύμισε ότι επιτέλους πρέπει να βρεθεί λύση για τους «κιτρινόμαυρους».

«Καλούμαι για δεύτερη φορά να βοηθήσω την ΑΕΚ. Είναι τιμή να με επιλέγουν. Όπως είναι υποχρέωση να βγάλουμε την ΑΕΚ από την δύσκολη κατάσταση. Και ασφαλώς να αποφύγει το Πρωτοδικείο. Δεν αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ», τόνισε προσερχόμενος στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση των Supporters (των οποίων η επίσης παρθενική συνέλευση -όπως έγινε γνωστό- θα συγκληθεί στις 5 Μαρτίου).

Όσον αφορά στις διεργασίες για να προκύψει νέα διοίκηση, εκ μέρους των Supporters διαρρέεται απόλυτη εκτίμηση στο πρόσωπο του Χρήστου Κωστή (μάλιστα είναι στις προθέσεις τους να εισηγηθούν να έχει θέση στο νέο ΔΣ), ωστόσο προκρίνεται η λύση του κ. Δημητρέλου που είναι προς την κατεύθυνση αποφυγής του Πρωτοδικείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x