Stoiximan Super League

Τα βρήκαν και προχωρούν

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τα χρήματα που θα βάλουν προκειμένου να βγει η ΠΑΕ ΑΕΚ από τη δυσμενέστατη θέση στην οποία βρίσκεται ήρθαν οι μέτοχοι της ομάδας του 2004. Άμεση ενίσχυση με ρευστό που αντιστοιχεί σε ένα μέρος των χρεών που τους αντιστοιχούν και τακτοποίηση του δανείου της Morgan Stanley οι προτεραιότητες. Αναλαμβάνει πρόεδρος ο Δημητρέλος. Τα πλάνα εν όψει Πανιωνίου.

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τα χρήματα που θα βάλουν προκειμένου να βγει η ΠΑΕ ΑΕΚ από τη δυσμενέστατη θέση στην οποία βρίσκεται ήρθαν οι μέτοχοι της ομάδας του 2004.

Η χθεσινή συνάντηση των Παππά, Νικολαΐδη, Κανελλόπουλου και Κούλη, με τον Νίκο Νοτιά ενήμερο για όλες τις κινήσεις και τους Πόλυ Χατζηιωάννου και Γκίκα Γκούμα να λέγεται πως επίσης έχουν ενημερωθεί για τις αποφάσεις, «έχτισε» στα θεμέλια που είχαν τεθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της ομάδας του 2004 συγκλίνουν στην άποψη να καλύψουν κατ’ αναλογία του ποσοστού τους και όπως προκύπτει από το πόρισμα του ορκωτού λογιστή ένα μεγάλο μέρος από τα χρέη που τους αντιστοιχούν.

Αυτό σημαίνει πως προτίθενται να ενισχύσουν άμεσα τα ταμεία με ρευστό τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ προτίθενται να κλείσουν το θέμα του ομολογιακού δανείου από τη Morgan Stanley. Το υπολειπόμενο χρέος προς την τράπεζα υπολογίζεται στα 5,5 εκατ. ευρώ χωρίς τους τόκους, ωστόσο εκτιμάται πως με καταβολή 1,5-2 εκατ. ευρώ σε ρευστό μπορεί να διαγραφή η οφειλή.

Πρώτο μέλημα της ομάδας του 2004 είναι να εξασφαλίσει η ΑΕΚ την άδεια από την UEFA. Ακόμη κι αν δεν συγκεντρωθούν τα περίπου 6 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για αυτό μέχρι το Μάρτιο, εκφράζεται η αισιοδοξία πως αν η ΠΑΕ προσκομίσει στην αρμόδια επιτροπή της UEFA αποδείξεις για εισροή ρευστού από τους μετόχους, σε συνδυασμό με την τακτοποίηση του ομολογιακού δανείου, τα (σε πρώτη φάση) 21 εκατ. ευρώ που φαίνεται να κερδίζει στη δικαστική μάχη με τον Μάκη Ψωμιάδη και την προοπτική πώλησης κάποιων παικτών, μπορεί να εξασφαλίσει την άδεια. Τα μέλη της ομάδας του 2004 αναμένεται να έχουν νέα επαφή, πιθανότατα μέσα στο σαββατοκύριακο.

Αναλαμβάνει ο Δημητρέλος

Στη σημερινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ (εφόσον διεξαχθεί κανονικά και ο Νίκος Νοτιάς δεν επιδιώξει αναβολή για λίγες ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθούν τα ραντεβού της ομάδας του 2004) θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα αποτελέσει παρελθόν και τη θέση του θα πάρει ο Ανδρέας Δημητρέλος, επιστρέφοντας στη θέση μετά το 2003. Ο νέος πρόεδρος, ωστόσο, έχει καταστήσει σαφές πως δίνει στους μετόχους προθεσμία μέχρι το τέλος του μήνα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Έδειξε ενδεκάδα

Τον Βάργκας αντί του Καφέ, τον Κοντοέ αντί του Αργυρίου και τον Μπέλεκ αντί του Κλωναρίδη έδειξε πως προτίθεται να χρησιμοποιήσει την Κυριακή στο ματς με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ ο Νίκος Κωστένογλου. Ερωτηματικά υπάρχουν για δύο θέσεις, του αριστερού μπακ όπου παρά τη λύση της παρεξήγησης προπονητή-Καράμπελα χθες δοκιμάστηκε ο Λαγός, αλλά και του δεύτερου κεντρικού χαφ, όπου Μάκος και Ρίκκα ερίζουν για το χρίσμα.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, τα… κουκιά είναι μετρημένα. Έτσι αναμένεται η εξής ενδεκάδα: Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Κοντοές, Λαγός ή Καράμπελας, Μάκος ή Ρίκα, Βάργκας, Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x