Stoiximan Super League

«Βγενό» και… Αλ Σαούντ

Η ψήφιση του περίφημου νομοσχεδίου μετατίθεται για το Μάρτιο, η σωτηρία (;) από τους Άραβες καθυστερεί και ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη από ρευστό. Έτοιμος να βάλει ρευστό μαζί με «συμπαίκτες» φέρεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος, την ώρα που φημολογείται επιστροφή του Αλ Σαούντ στο προσκήνιο! Πιθανό ακόμη και το δάνειο για να εξασφαλιστεί αδειοδότηση από την UEFA. Πάει Παιανία ο Γόντικας, βασικό τον Λάζαρο ετοιμάζει ο Φερέιρα.

Η ψήφιση του περίφημου νομοσχεδίου μετατίθεται για το Μάρτιο, η σωτηρία (;) από τους Άραβες καθυστερεί και ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη από ρευστό, προκειμένου μέχρι το τέλος Μαρτίου να εξασφαλίσει αδειοδότηση από την UEFA.

Το ΔΣ της ερχόμενης Πέμπτης αναμένεται να προκηρύξει γενική συνέλευση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Σε αυτή η τιμή μετοχής θα είναι 0,33 ευρώ, όπως έχει ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος μαζί με ομάδα επιχειρηματιών προτίθεται να βάλει ένα ποσό 6-7 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ και να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Στο μεταξύ, ωστόσο, από τη Σαουδική Αραβία λέγεται πως στο «παιχνίδι» παραμένει ο πρίγκιπας Σαλ Σαούντ (!), που είναι πιθανό να βάλει χρήματα, δίχως ασφαλώς τη συνδρομή του Βλάση Τσάκα, με τον οποίο έχει έρθει σε ρήξη.

Εφόσον δεν υπάρξει λύση στο πρόβλημα ρευστότητας της ΠΑΕ, έσχατη λύση για τη διοίκηση της ομάδας είναι να συνάψει δάνειο, είτε από τράπεζα είτε με τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης και πιο ευνοϊκούς όρους από κάποιον ιδιώτη-φίλο του Παναθηναϊκού. Άλλωστε θα είναι καταστροφή για το «τριφύλλι» να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να χάσει τη συμμετοχή στους χρυσοφόρους ομίλους λόγω της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης.

Θα τους μιλήσει ο Γόντικας

Σήμερα ή αύριο αναμένεται να περάσει από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και να μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει… άγριες διαθέσεις, αλλά απλώς θα ζητήσει να μην επαναληφθεί η κακή εμφάνιση της Λιβαδειάς εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας να υπερασπιστεί μέχρι το τέλος το προβάδισμα που έχει έναντι του Ολυμπιακού. Η διοίκηση αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών, που συνεχίζουν απρόσκοπτοι την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου παρότι τους οφείλονται αρκετά χρήματα.

Βασικός ο Λάζαρος

Ο Κουίνσι θα λείψει σίγουρα (5-7 μέρες εκτός με διάστρεμμα), ο Λέτο… πιθανότατα (δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο) και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναμένεται στο βασικό σχήμα στο ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έδειξε σε καλή κατάσταση αγωνιζόμενος στο ματς με τον Λεβαδειακό και θα επωμιστεί μεγάλο βάρος της δημιουργίας παιχνιδιού στο προσεχές παιχνίδι. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει και στους Ρούντολφ (επιστρέφει με Εργοτέλη), Μπουμσόνγκ (έτοιμος σε δύο εβδομάδες) και Καντέ (παίζει με το Μάλι στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x