Stoiximan Super League

Νικολαΐδης: «Έκανα λάθη, αλλά…»

Φιλικό ήταν το κλίμα ανάμεσα στον Ντέμη Νικολαΐδη και την Original στην συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι έχει εξηγήσει την τραγική κατάσταση στους υπόλοιπους μετόχους της ΠΑΕ και παραδέχθηκε τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν. Επίσης, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει εκ νέου την «Ένωση» και διέψευσε όσους υποστηρίζουν ότι προτίθεται να επιστρέψει στην προεδρία της ομάδας.

Φιλικό ήταν το κλίμα ανάμεσα στον Ντέμη Νικολαΐδη και την Original στην συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι έχει εξηγήσει την τραγική κατάσταση στους υπόλοιπους μετόχους της ΠΑΕ και παραδέχθηκε τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν.

Επίσης, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει εκ νέου την «Ένωση» και διέψευσε όσους υποστηρίζουν ότι προτίθεται να επιστρέψει στην προεδρία της ομάδας.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ ζήτησαν από τον Νικολαΐδη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρεθεί μία λύση και εκείνος απάντησε πως: «Καταλαβαίνετε όλοι πως ήδη κινούμαι προς αυτή την κατεύθυνση». Από την πλευρά της, η Original πρότεινε να αυξήσει την πίεση που ασκεί στους υπόλοιπους μετόχους. «Λέτε να μην τους έχω μιλήσει. Εχω μιλήσει αρκετές φορές με τον Νοτιά. Τα έχω εξηγήσει όλα. Ολοι ξέρουν πως αν δεν πληρώσουν οι μέτοχοι, δεν υπάρχει λύση. Γι' αυτό έκανα και αυτή την πρόταση, αυτή είναι η μόνη λύση», ήταν η απάντηση του Ντέμη.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος επιθετικός ανέφερε: «Έκανα λάθη, αλλά έχω ακούσει και πολλά. Όσο αγαπάτε την ΑΕΚ εσείς την αγαπώ κι εγώ. Και το σημαντικότερο τώρα είναι να σωθεί η ΑΕΚ. Τώρα μόνο με πράξεις θα φανεί ποιος είναι ΑΕΚ και ποιος την αγαπάει».

Στη συνέχεια, ο Νικολαΐδης δήλωσε έτοιμος να βρει ακόμη 2 εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ: «Αν όλα πάνε καλά και οι μέτοχοι βάλουν χρήματα, ο Χάρης Οικονομόπουλος και εγώ μπορούμε να εξασφαλίσουμε το καλοκαίρι άλλη μια ταμειακή διευκόλυνση ύψους 2 εκατ. ευρώ, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι λύση για την ΑΕΚ».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην προεδρία της Ένωσης: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία. Δεν θέλω να γίνω πρόεδρος. Είπα στον Οικονομόπουλο να αναλάβει εκείνος, αλλά δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο».

Καταλήγοντας, ο Ντέμης χώρισε την τελευταία οκταετία σε δύο περιόδους. Από το 2004 ως το 2008 όταν οι μέτοχοι λειτουργούσαν ως ομάδα και από το 2008 κι έπειτα που τα δεδομένα άλλαξαν. Η απάντηση της Original ήταν πως πλέον αυτά δεν έχουν σημασία, αρκεί να γίνει ό,τι πρέπει για να βγει η ΑΕΚ από τη δύσκολη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x