Stoiximan Super League

Νέο θύμα της ίωσης!

Φαίνεται ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι μια… ίωση! Έτσι μετά από τους Ζέκα και Σιμάο, που ταλαιπωρούνται εδώ και ημέρες, σήμερα… θύμα της έπεσε άλλος ένας παίκτης του τριφυλλιού, ο Σωτήρης Νίνης. Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Λέτο.

Φαίνεται ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι μια… ίωση! Έτσι μετά από τους Ζέκα και Σιμάο, που ταλαιπωρούνται εδώ και ημέρες, σήμερα… θύμα της έπεσε άλλος ένας παίκτης του τριφυλλιού, ο Σωτήρης Νίνης.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην λάβει μέρος στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, προσθέτοντας άλλο ένα πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είδε σήμερα να γυμνάζονται οι Λέτο, Ζέκα, Ρούντολφ, Σιμάο. Πλην του Αργεντινού που δεν θα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, οι υπόλοιποι εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν κατά του «Δικεφάλου του Βορρά», κάτι που θέλουν να πιστεύουν στο τριφύλλι ότι θα συμβεί και με τον Νίνη. Φυσικά, δεν υπολογίζεται και ο Σιμάο που είναι τιμωρημένος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x